Tofaş araba yasaklanmalı

IMG_0169.JPG

Bu fotoğraf bence yeterli.

Tofaş kullanan insanın kendine saygısı yoktur. Tofaş parası kadar para elimde olsun, o paraları yapıştırıp binerim daha güvenli olur.
Yani bu da bir tercih ne diyeyim.
Doğrudur ama bizim demek istediğimiz güvenlik konusu. O paraya broadway gibi arabalar da alınabiliyor.
Ona bakılırsa bu paraya bırak tofaşı motorsiklet de alırsın. Yani bence yasaklanmamalı. Ha şöyle olabilir. 1990'dan önceki modeller yasaklansın. 2000'den önceki arabalar yasaklansın vs. vs. diye şeyler olabilir ona saygı gösteririm. Ama sadece bir araba modeline böyle yapılması yani ne bileyim saçma.
Aaa... Sonra kim "VUTUTUTUUTUTU" diye geçecek yollardan olmaz öyle.
Öyle yapma işte. Gece ders çalışmaya kalkıyorum altta iki tane tofaş egzozunu matkapla delmiş "RATATATATATATATATA VROOO VORORO OVOROROATARARATATATATATATATATATATATAAT" diye geziyorlar..

Öyle yapma işte. Gece ders çalışmaya kalkıyorum altta iki tane tofaş egzozunu matkapla delmiş "RATATATATATATATATA VROOO VORORO OVOROROATARARATATATATATATATATATATATAAT" diye geziyorlar..
Hocam çok güldüm o nedir öyle :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çünkü airbag yok, ve emniyet kemeri de bir şeye yaramıyormuş, bir de dayanıklı bir araba değil, ve havayı kirletiyor.

Bu yüzden yasaklanmalı bence. Sizce?

Bence de yasaklanmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı