Tofaş Modelleri Nedir?

te0n

Centipat
Tofaş modellerin nelerdir? Bunlardan ayıran özellikler nelerdir? Kiminde sis farı var kiminde yok veya kiminde çelik jant kiminde kapak jant var? Kafam çok karışık bunları araştırırken kendi ismimi bile unuttum o derece karışık. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tofaş modellerin nelerdir? Bunlardan ayıran özellikler nelerdir? Kiminde sis farı var kiminde yok veya kiminde çelik jant kiminde kapak jant var? Kafam çok karışık bunları araştırırken kendi ismimi bile unuttum o derece karışık. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kanka onlar modifiyeli Tofaş hepsi aynı model ama modifiyel.

50TL'ye sis farı tesisatını çekip yuva açıyorlar. Bahsettiğiniz özellikler model ile ilgili değil, modifiye ile ilgili. Doğan S, Doğan SL, Doğan SLX (IE), Doğan l (eski makam araçları), Kartal, Şahin. Sahibinden bakarsanız net bir şekilde hepsini görürsünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın şahsınıza demiyorum ancak bu teneke kutusu araçlara bu kadar tutku niye hiç anlamıyorum. İtalyan birine Fiat Regata'yı sorsan bilmez, biz her yıl onlarca kişinin ölümüne sebebiyet veren bu hurda yığını için yanıp tutuşuyoruz.

Yakın zamanda iki haber:

50TL'ye sis farı tesisatını çekip yuva açıyorlar. Bahsettiğiniz özellikler model ile ilgili değil, modifiye ile ilgili. Doğan S, Doğan SL, Doğan SLX (IE), Doğan l (eski makam araçları), Kartal, Şahin. Sahibinden bakarsanız net bir şekilde hepsini görürsünüz.
Sonradan sis farı takıldığını nasıl anlayabiliriz? Tanıdığım bir elektrikçi var ona göstersem anlar mı?
Yanlış anlamayın şahsınıza demiyorum ancak bu teneke kutusu araçlara bu kadar tutku niye hiç anlamıyorum. İtalyan birine Fiat Regata'yı sorsan bilmez, biz her yıl onlarca kişinin ölümüne sebebiyet veren bu hurda yığını için yanıp tutuşuyoruz.

Yakın zamanda iki haber:
O da doğru, malum otomobil fiyatları arttığı için bir de klasik otomobil sevdiğim için bu kadar seviyorum.
Kartal S de nasıl sis farı ile far yıkama yok? Bizim arabada far yıkama yuvası var + arka sis farı uyarı lambası bile var.

Yakın zamanda iki haber:

Paramız buna yettiği için tabii ki kim Mercedes'lere BMW'lere binmek istemez :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı