TOGG, Ankara trafiğinde görüntülendi

Aynen öyle hocam. Bu sanayi devrimini anlatmak bu kadar zor işte.

Peki bunların sorumlusu ben miyim hocam? Atatürk'ten sonrakiler satmadı mı her şeyi hocam? Ayrıca 20 yıldır en güçlü iktidar AKP değil mi hocam? En yüksek vergileri ödüyoruz ve her şeyi çok pahalıya alıyoruz hocam. Ben istemez miydim alex gibi olmayı hocam? Hadi ekonomiyi geçtim, bu kadar sığınmacı neyin nesi hocam? Ülkemizin pasaportu niye önüne gelene dağıtılıyor hocam? Türk vatandaşlığı niye bu kadar değersizleşti hocam? Ülkeler neden bizi vizeye tabii tutuyor ve üstüne çok zor şartlarda vize veriyorlar hocam?

Arkadaşlar boş yapmayın bence bir şeyler üretmeye çalışmışız biz sadece kötülüyoruz bunun yerine daha çok destek olmamız gerekmez mi buradan atıp tutmakla olmuyor.
Şirket ürünü olduğu için iyi veya kötü demek hakkımız. Alt tarafı araba, bir araba için milleti paralamaya gerek yok.

TOGG otomobilimiz milli ve yerli, direksiyonda dünya lideri Otomobilimizi yollarda gördüm, ölsem de gam yemem artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bir şeyler üretmeye çalışmışız

Devletin işi araba üretmek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…