Çok güzel ve şık gözüküyor.
Bu araca özel vergi indirimi yaparlarsa diğer ülkelerde kendi ülkelerinin aracına özel vergi indirimi yapar. Rekabeti engelleyen bir şey olduğundan öyle bir fikre ancak Anadolu'da yaşayan yeterince bilgiye sahip olmayan, bir gece ansızın Yunanistan'a saldıracağımıza inanan kişiler katılır.Araç gayet güzel. Teşvik için vergi indirimleri yapılırsa, fiyatına alınacak benzinli arabalardan daha mantıklı olacaktır.
Bu arabada neden taksi plakası var?Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bakanlığının bütçe görüşmeleri için Meclis'e Togg ile geldi. Varank, "Şubat ayında nasıl bir satış stratejisi uygulayacağını şirket ilan edecek. Mart ayında da inşallah bu araçlar satışa başlayacak" dedi.
Eki Görüntüle 1600677Eki Görüntüle 1600678Eki Görüntüle 1600679
Prototip araçlara T plaka veriliyormuş.Bu plakaya çok dikkat edin arkadaşlar.
Eki Görüntüle 1600694
Avrupa da yaşayan 20 yaşındaki hans ve alex, Starbucks'ta part time çalışarak aylık 600 euro taksitle alıp binebilecek, bize de binemediğimiz arabayla övünmek kalacak
Not: Almayı düşünüyoruz ama şu an değil.
Ankara, TOGG trafiğinde görüntülendi.
Avrupa'da yaşayan hans ve alex isimli arkadaşların ülkesi, o senin yolda gördüğün 10 arabadan 7'sinin sahibi olduğu için olabilir sanki hocam. 100 yıl önce adamlar araba üretmeye başladıkları için olabilir sanki hocam. Onların 100 yıl önce adım attıkları ağır sanayiye sen daha yeni adım attığın için olabilir sanki hocam. Ha şu an ekonomi berbat mı evet berbat ve bunu kesinlikle inkar etmiyorum. Ama ekonomi iyi de olsa kendi markaların ve kendi katma değerli ürünlerin olmadıkça asla o hans kadar rahat alamazsın o arabaları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.