TOGG çıkınca alır mısınız?

Bu fiyata alınmaz, Türk arabası adı altında kendimizin üretmediği parçaları kullanarak milleti tokatlamakta alınmaması için ayrı bir geçerli sebep.
Hocam ben de TOGG olayına sıcak bakmıyorum ama şöyle de bir durum var; Her ne kadar toplama bir araba olsada Türk markası adı altında çıkıyor ve global pazarda hangi parçaları kullandığınzan ziyade markasıyle bilinir. Bu da dış pazarda adımızın geçmesine yönelik iyi bir hareket.

Tabi yerli ve milli araba olarak lanse edilmesi ve Türk halkının her kesimi bu aracı alamayacak olması çok üzücü bir durum.

Togg tasarlayan mühendisin ben... uzaktan eğitim ile mezun olmuş kesin arabanın içinde benden uzun ekran var kullananlar ne yapacaksa.

Fiyatı en az 10M olacaktır. 10M'ye gider Merso GT63S veya Audi e-tron alırım daha iyi.
yok atın nalı, Bmwix bile 3.5m başlangıç fiyatı hocam Togg en fazla 2m full paket olmalı.

Çıkar çıkmaz sorunsuz olacağını bilemeyiz. Ayrıca yılların araba üreticileri dururken yeni çıkan bir markanın ilk modellerinin alınabilir olacağını sanmıyorum. Belki 2-3 yıl sonra alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…