TOGG çıkınca alır mısınız?

Bu fiyata alınmaz, Türk arabası adı altında kendimizin üretmediği parçaları kullanarak milleti tokatlamakta alınmaması için ayrı bir geçerli sebep.
insanlar türk diye bu arabayı alacaksa almasın zaten. Alman arabalarını alman diye almıyorlar araba güzel olduğu için alıyorlar veya başka bir neden yüzünden.

TOGG un çok daha iyi rakipleri var kendini geliştirmesi gerek daha

Alıp alamam için ilk önce fiyatı çok önemli muadillerine göre uygun olmalı.(Elektrikli C Suvlar ile karşılaştırmak lazım)

2. Olarak servis ağı ve garanti bu aracı aldık bir arıza oldu nereye götürecez ve arıza garanti tarafından karşılanacak mı?

3.olarak yürütme maliyetleri evet elektrikli araçlar daha az yakıyor ama bunun pili örnek veriyorum 50 bin km gidicek (tamamen atıyorum) 50 bin km sonra bu pili değiştiricez ve bunun maliyeti ne olacak? Ayrıca yıllık ne gibi bakımları olucak.

4. Olarak aracın yol tutuşu ve sürüş güvenliği ne derece olucak. Elektrikli olduğu için frenleri muhtemelen kötü olmaz ama. Çarpışma testleri yapılacak mı? Yapılırsa kaç puan alıcak?

5. Rakiplerine göre şarj hızı ve menzili nasıl olacak?

6. Kaskosı ne kadar olacak.😂

Şu anlık aklıma gelenler bunlar tabii bunların hepsinde en iyisi olması gerekmiyor. Zaten olamazda hiç bir araba her katagoride birinci olamaz. Ama fiyatına göre karşılaştırma yapabilir belki fiyat çok iyi olur ama bu saydığım her şeyde dibi oynar veya fiyatı muadilleri ile aynı olur ama onlardan daha çok şey vaad eder. Sonuç olarak çıkması ve her şeyin açık ve tarafsız olarak paylaşılması gerekiyor. cakmış, cekmiş gibi ifadelerle bir arabayı yüceltemeyiz.

Merhaba. Şimdiden fikirlerinizi bekliyorum. Şu an ki duruma göre ve bazı kişilerin dediğine göre TOGG 1.000.000 TL ve 700.000 TL arasinda olacakmış. Özellikli bir arabamı bilmiyorum ama bir Jeep bir de sedan olacak. Ben şahsen almazdım. TOGG alacağıma aynı fiyata daha iyi bir BMW'ya da Mercedes alırdım. Zaten bu yerli arabamız değilki parçalar sağdan soldan geliyor.

Not: Biliyorumki çogu Türk arabayı alamayacak. Bizde yabancıların binişini izleyeceğiz. 😭😭😭
Bagajsız araba neden alayım?

Parçalarının çoğu yurt dışından geliyor, yerli malı değil. Sadece marka bize ait olduğu için yerli marka deniliyor. Ona bakarsak Fiat Egea'da yerli malı 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı