- Makaleler
- 3
Camı, kapısı milli ama motoru, bataryası milli olmayan çakma milli arabamız. Çoğu savunma sanayi ürünü gibi. Seçimden sonra değeri kalmayacak bir oy toplama aracı. Bu yüzden alınmaz.
Parçalarının çoğu yurt dışından geliyor, yerli malı değil. Sadece marka bize ait olduğu için yerli marka deniliyor. Ona bakarsak Fiat Egea'da yerli malı![]()
Hocam ben de TOGG olayına sıcak bakmıyorum ama şöyle de bir durum var; Her ne kadar toplama bir araba olsada Türk markası adı altında çıkıyor ve global pazarda hangi parçaları kullandığınzan ziyade markasıyle bilinir. Bu da dış pazarda adımızın geçmesine yönelik iyi bir hareket.Bu fiyata alınmaz, Türk arabası adı altında kendimizin üretmediği parçaları kullanarak milleti tokatlamakta alınmaması için ayrı bir geçerli sebep.
Togg tasarlayan mühendisin ben... uzaktan eğitim ile mezun olmuş kesin arabanın içinde benden uzun ekran var kullananlar ne yapacaksa.Merhaba. Şimdiden fikirlerinizi bekliyorum. Şu an ki duruma göre ve bazı kişilerin dediğine göre TOGG 1.000.000 TL ve 700.000 TL arasinda olacakmış. Özellikli bir arabamı bilmiyorum ama bir Jeep bir de sedan olacak. Ben şahsen almazdım. TOGG alacağıma aynı fiyata daha iyi bir BMW'ya da Mercedes alırdım. Zaten bu yerli arabamız değilki parçalar sağdan soldan geliyor.
Not: Biliyorumki çogu Türk arabayı alamayacak. Bizde yabancıların binişini izleyeceğiz.![]()
yok atın nalı, Bmwix bile 3.5m başlangıç fiyatı hocam Togg en fazla 2m full paket olmalı.Fiyatı en az 10M olacaktır. 10M'ye gider Merso GT63S veya Audi e-tron alırım daha iyi.
Fiyatı en az 10M olacaktır. 10M'ye gider merso GT63s veya Audi e-tron alırım daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.