TOGG videosunun altındaki yorumlar

Erdoğan arabaya kendi elleri ile inşaa etmiş sanırım hocam, ben öyle anladım açıkçası.

Tekerini o icat etmiş diye duydum. Yorumlardaki kitleye bakınca bunu anladım.


Sorgulamadıkları için ülke bu halde zaten. En pahalı araç alan ülkelerden biriyiz. Hatta yanlış olmasın ilk 5e falan giriyoruz.

TOGG OTOMOBİLİMİZ YERLİ VE MİLLİ DİREKSİYONDA DÜNYA LİDERİİİ...
 
Bazı arkadaşlar yanlış anlamış sanırım. Aracın seviyesine göre fiyat belirlenir ve bu fiyatlar piyasayı bozmayacak şekilde düzenlenir. Ayrıca araç üst düzey bir otomobil ise halkın her düzeyi alamaz, almamalı zaten. Örneğin Lamborghini markası. Burada anlatmak istediğim şey arabayı halkın her düzeyi almalı gibi yorum yapan var ise diye söylüyorum. Yoksa aracın üst-segment veya asgari ücretlilerin alamayacağı gibi bir sonuca varmayın.
 
Bu arabayı halkın çoğunluğuda almasa Avrupa alacak ülkenin cari açığı azalacak kamu araçları TOGG otomobil olacak yabancı marka almaktansa paramızın yurt dışına çıkmaktansa ülkemizde kalacak ekonomimize yardımı her türlü olacak. Ufak bir kırıntı hiçbir şey olmamasından iyidir. Siz ufak bir kırıntı olmaktansa hiçbir şey olmamasını istiyorsunuz. Sizin kafanıza kalsa bu markayı kapatalım üretmeyelim. Ulan ne zararı var bu markanın söylesenize bana? Size mi batıyor? Çatlasanızda patlasanızda araba sektöründe Türkiye'de olacak artık.
 
Fiat Linea 2015 model de mi üst düzey? Ne kadar asgari ücretli düşük segmentte bir araca binebiliyor? Ne anlatıyorsunuz ya bir de şunları savunmayın bana gerçekten gülüyorum. Amerika'da spor arabalar 50.000 dolar, bizim TOGG neden en az 1 milyon TL?
 
Anlatmak istediğim bu değildi zaten. Ya siz yanlış anlıyorsunuz yada ben anlatamıyorum. Lamborghini markası 300 bin dolar araçları olabilir ve bunu herkes alamaz değil mi? Basitçe bunu anlatmaya çalışıyorum.
 

Bu arabanın yapılcağı herkesi biniceği anlamına gelmiyor? Bunu kim soktu senin kafana?
 
Ve ekstra olarak TOGG belki bir Lamborghini markası değil fakat yorumlarınızı yaparken daha çok ekonomik fiyatlar olarak belirtirseniz yanlış anlaşılmaz.
 

Avrupa'da bu araba Max 40-50k. Türkiye'de en az 1 milyon olacak oda az vergi alırlarsa. Avrupa'da para yemeden asgari ücretle en kötü 2 yılda alınırken Türkiye'de asgari ücretle en az 200 ayda alınacak. Ayrıca Avrupa'da asgari ücret alan çok az. Bizim arabayla derdimiz yok baştakilerle var.
 
Bizim Türk olarak Türkiye'yi kıskandığımızı mı iddaa ediyorsun? Ve TOGG'un Erdoğan ile alakası ne tam olarak? Ben Google'da çalışıyorum aylık 12.000 dolar gelirim var ve Türkiye'de paşalar gibi yaşıyorum. Ben diğergamlı bir insan olmasaydım ülkenin kötü durumda olması umurumda bile olmazdı. Ama ülkenin durumunu sorgulayıp araştırabilseydiniz görürdünüz birşeyleri. Kimsenin Türkiye ile alıp veremediği yok, bu ülkeyi bu hale getirenlerle alıp veremediği var. Şu milli duyguları kullanarak boş konuşmasanız keşke. Ayrıca ben videonun altına gelen yorumları eleştirdim, TOGG'u eleştirmedim. Okumayı öğren önce.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…