TOGG videosunun altındaki yorumlar

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış sanırım. Aracın seviyesine göre fiyat belirlenir ve bu fiyatlar piyasayı bozmayacak şekilde düzenlenir. Ayrıca araç üst düzey bir otomobil ise halkın her düzeyi alamaz, almamalı zaten. Örneğin Lamborghini markası. Burada anlatmak istediğim şey arabayı halkın her düzeyi almalı gibi yorum yapan var ise diye söylüyorum. Yoksa aracın üst-segment veya asgari ücretlilerin alamayacağı gibi bir sonuca varmayın.

Aracın seviyesi çok mu yüksek? C segment araç bu. Biz arabanın üretiminden şikayetçi değiliz alamayacağımızdan şikayetçiyiz.

Avrupa'da bu araba Max 40-50k. Türkiye'de en az 1 milyon olacak oda az vergi alırlarsa. Avrupa'da para yemeden asgari ücretle en kötü 2 yılda alınırken Türkiye'de asgari ücretle en az 200 ayda alınacak. Ayrıca Avrupa'da asgari ücret alan çok az. Bizim arabayla derdimiz yok baştakilerle var.
Haklısınız. Benim burada haksızsınız gibi dediğim bir şeyde yok zaten.

Bizim Türk olarak Türkiye'yi kıskandığımızı mı iddia ediyorsun? Ve TOGG'un Erdoğan ile alakası ne tam olarak? Ben Google'da çalışıyorum aylık 12.000 dolar gelirim var ve Türkiye'de paşalar gibi yaşıyorum. Ben diğergamlı bir insan olmasaydım ülkenin kötü durumda olması umurumda bile olmazdı. Ama ülkenin durumunu sorgulayıp araştırabilseydiniz görürdünüz bir şeyleri. Kimsenin Türkiye ile alıp veremediği yok, bu ülkeyi bu hale getirenlerle alıp veremediği var. Şu milli duyguları kullanarak boş konuşmasanız keşke. Ayrıca ben videonun altına gelen yorumları eleştirdim, TOGG'u eleştirmedim. Okumayı öğren önce.

Benim yazımda Erdoğan diye bir şey bile geçmedi o nereden çıktı? Daha yazılanı okuyup anlıyamıyorsun. Kıskanıyorsunda demedim. Ama ortada bir şey var sen ortada olan bir şeyi yapılan bir şeye saygı dahi duymuyorsan. Yapılmış bir şey yerine hiç yapılmamasını tercih ediyorsan sen bu kafayla bırak Google'da çaycı olmayı anca Google Earth'dan kampüsüne bakarsın.

Aracın seviyesi çok mu yüksek? C segment araç bu. Biz arabanın üretiminden şikayetçi değiliz alamayacağımızdan şikayetçiyiz.
Senede 3.000$ kazanırken arabayı bırak yazlık tekerlek setini alamazsın. 😂

Neyse yaşasın reisim, KK gibi 6 saat 1 tanecik hamburgeri bitiremeyenler düşünsün.

Benim yazımda Erdoğan diye bir şey bile geçmedi o nereden çıktı? Daha yazılanı okuyup anlıyamıyorsun. Kıskanıyorsunda demedim. Ama ortada bir şey var sen ortada olan bir şeyi yapılan bir şeye saygı dahi duymuyorsan. Yapılmış bir şey yerine hiç yapılmamasını tercih ediyorsan sen bu kafayla bırak Google'da çaycı olmayı anca Google Earth'dan kampüsüne bakarsın.
Saygı duymadığımı nereden çıkardın ben TOGG ile alakalı bir eleştiride mi bulundum baksana yazdığım tüm mesajlara? Kafanız mı güzel, alkol alıp mı foruma geliyorsunuz anlamıyorum.

Anlatmak istediğim bu değildi zaten. Ya siz yanlış anlıyorsunuz yada ben anlatamıyorum. Lamborghini markası 300 bin dolar araçları olabilir ve bunu herkes alamaz değil mi? Basitçe bunu anlatmaya çalışıyorum.
Yaptığın eleştiri sadece coğrafyamız için geçerli.
Amerika'da 1-2 seneni amelelik yaparak geçir 2000 model üzeri Corvette C6, Demon veya M3 bulursun.

Coğrafyamızdaki husus; hiper enflasyon, aşırı vergiler, üreticinin desteklenmemesi vs ile ilgili.

Yaptığın eleştiri sadece coğrafyamız için geçerli.
Amerika'da 1-2 seneni amelelik yaparak geçir 2000 model üzeri Corvette C6, Demon veya M3 bulursun.

Coğrafyamızdaki husus; hiper enflasyon, aşırı vergiler, üreticinin desteklenmemesi vs ile ilgili.
Hocam demek istediğim o değil zaten. Anlatmak istediğim şey, bazı kişilerin yaptığı yorumlar aynı sizin de yazdığınız gibi coğrafyamız için geçerli. Bende bunu anlatmak istiyorum zaten. Yoksa ülkemde de 1-2 yıl da tofaş yerine daha iyi arabalar alabilelim.

Hocam demek istediğim o değil zaten. Anlatmak istediğim şey, bazı kişilerin yaptığı yorumlar aynı sizin de yazdığınız gibi coğrafyamız için geçerli. Bende bunu anlatmak istiyorum zaten. Yoksa ülkemde de 1-2 yıl da tofaş yerine daha iyi arabalar alabilelim.
Asgari ücretle geçinen insanlar 1-2 yılda tofaşın dahi tekerleğini zor alıyor, tofaş yerine daha iyi arabalar almak yerine önce tofaş alabilsek mi? :D

Ama diğerlerinin de hakkını yemeyelim hocam.
20 sene önce de Tofaş alıyordun bugün de Tofaş'ı zorlanarak alıyorsun, hatta tekerlek setini alamıyorsun. 😂
Zamanında 2.000-3.000 TL olan tenekeler bugün bilmem kaç paraya satılıyor.

Bu işte bir problem var hocam hiç kusura bakmayın. Etrafta bolluk var ama elini uzatamıyorsun, saçma iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı