TOGG vs Tesla

Ardatx2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Jeep Renegade model aracımı bir elektrikli araba ile değiştirmek istiyorum. Biraz modellere bakınca TOGG ve Tesla ilgimi çekti. TOGG alırsam V2 uzun menzil alacağım. Ancak Tesla alırsam standart range alacağım. İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi?

Sizin için tek önemli şey satış sayısı ve muhalefet partisi mi?

Evet. Birisi globalde parlarken birisi Türkiyede parlayabilecek kapasitede şuanda gerçi oda belli değil. Ve evet TOGG siyasete bandırılmış bir araba genellikle siyasetçiler bu arabanın tanıtımını yapar.

İstediğiniz kadar inkar etsenizde TOGG'un yükselmesinde en büyük sebep siyaset. F/P olarak bazılarına göre TOGG daha iyi olsa da Tesla çok daha mantıklı bir seçim.

Ayrıca zaten kanıtlı bir şekilde Tesla'nın teknolojileri daha iyi ve zaten elektrikli arabada teknoloji önemli bir unsur bunu biliyorsunuzdur. TOGG'un gelişmesini çok isterim ancak daha da hızlanmaları lazım yoksa bu gidişle arkaya düşebilme ihtimali var.

Son düzenleme:
Bu arada Tesla CEO'su Elon Musk ABD siyasetine bulaştı ve Tesla hisseleri %50'den fazla değer kaybetti. Bu gidişle daha çok kaybedecek gibi.

Tesla ve TOGG'un şu an bazı dezavantajları var. Tesla'nın CEO'su siyasete fazlasıyla karıştı ve bu markaya ciddi zarar verdi. Küresel boykotlarla birlikte şirketin hisseleri düşüşte ve geleceği belirsiz. TOGG ise yeni bir marka olduğu için uzun vadeli performansı henüz kesinleşmiş değil. Eğer oturmuş bir sistem ve güvenilir bir teknoloji istiyorsan, Avrupa markalarını değerlendirmek daha mantıklı olabilir. Tercih senin.

Son düzenleme:
Yorum yazanların arasında TOGG'u alıp kullanan birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey hakkinda fikir sahibi olmak için illa deneyimlemeye gerek yok.

Bir şey hakkında deneyim yapmadan kesin konusma o zaman. Marka takıntılarınız yüzünden saf kullanıcılar yanlış yönlendiriliyor.

Aşağıdaki fotoğrafa hem Tesla'yi hem de TOGG'u kullanan birisinin yorumunu atıyorum. Her iki Aracı kullanip test eden birinin yorumu araca bile dokunmamis bir ton trolün yorumundan 1000 kat daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…