TOGG vs Tesla

Ardatx2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Jeep Renegade model aracımı bir elektrikli araba ile değiştirmek istiyorum. Biraz modellere bakınca TOGG ve Tesla ilgimi çekti. TOGG alırsam V2 uzun menzil alacağım. Ancak Tesla alırsam standart range alacağım. İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi?

TOGG'un birçok kronik sıkıntısı var, şahsen Tesla tercih ederdim ayrıca soğuk havalarda menzil çok hızlı bitiyor.

TOGG araştırmalarımla gördüğüm kadarıyla biraz şans işi. 2024 yılından sonra kronik sorunlarının çoğu çözülmüş ancak yine şans faktörü de önemli. Aslında 60000'e yakın araç sattığını düşününce yaşanan sorunlar abartı değil. Yazılımsal sorunlardan bahsedersek muhtemelen 2-3 yıla çözülür. Ha beklemek istemeyen almaz doğal hakkıdır ben çalıştırır giderim yazılımsal hatalarla uğraşmam diyen birisi için TOGG henüz uygun değil. Araç yorumlara göre gerçekten kaliteli ama şansına kronik sorunlarından biri denk gelebilir.

Kredi kampanyasından yararlanmayacaksanız Tesla derim. Kredi kampanyasını hesaba katınca zaten TOGG çok mantıklı bir hale geliyor. Ancak kredi kampanyasından yararlanmayacaksanız Tesla ya da başka markalara bakılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…