TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?
tamam en muhalafet sensin rahatla artık.İlk modelinin satışa sunulacağı Mart 2023'e kadar yapılan toplam yatırım 1.8 milyar euro'yu bulacak. 15 yıl sonunda ise toplam yatırım tutarı 3.5 milyar euro'ya kadar çıkacak.
Alman Volkswagen'in elektrikli araç üretimi ve otonom sürüş teknolojilerine 2025'e kadar ayırdığı kaynak 73 milyar euro…
Gidip de karşılaştırma yapmak ayıp olur haliyle…
İhracat yapılacak mı? Sanmıyorum. İhracat yapacaksan dünya çapında distribütör, servis ve bayi ağı kuracaksın. Zarar ederlerse kapatmasınlar diye destek atacaksın. Kolay mı sandın?
Örnekleri var. Bu işin kralı Çin'in yanı sıra Hindistan ve Rusya da global otomobil üretmeyi denedi. Devlet sübvanse etti. Dünya pazarlarında hiçbir başarı sağlayamadılar.
![]()
Bir pazarlama faciası TOGG!
www.sozcu.com.tr
Devlet bankaları özel faizli kredi vereceklermişasgari ücretle TOGG alacağını sanan dayılar bogg alırsınız. Seçim ayağına şişirilen bir balon
araca lafım yok umarım daha iyisini yaparlar ama mevzu araba değil siyaset olmuş. Sanarsın tüm dünya oturmuş bizim TOGG'u bekliyor
@CeyhunCeyyy
Motor: Bosch.
Batarya: Çin.
Tasarım: İtalya.
Bu firmalar araç başına ne kadar para kazanacak çok merak ediyorum. He bu adamlar ödemeyi TL almıyorlar döviz alıyorlar
Reklam ve siyaset: Akp![]()
İlk modelinin satışa sunulacağı Mart 2023'e kadar yapılan toplam yatırım 1.8 milyar euro'yu bulacak. 15 yıl sonunda ise toplam yatırım tutarı 3.5 milyar euro'ya kadar çıkacak.
Alman Volkswagen'in elektrikli araç üretimi ve otonom sürüş teknolojilerine 2025'e kadar ayırdığı kaynak 73 milyar euro…
Gidip de karşılaştırma yapmak ayıp olur haliyle…
İhracat yapılacak mı? Sanmıyorum. İhracat yapacaksan dünya çapında distribütör, servis ve bayi ağı kuracaksın. Zarar ederlerse kapatmasınlar diye destek atacaksın. Kolay mı sandın?
Örnekleri var. Bu işin kralı Çin'in yanı sıra Hindistan ve Rusya da global otomobil üretmeyi denedi. Devlet sübvanse etti. Dünya pazarlarında hiçbir başarı sağlayamadılar.
![]()
Bir pazarlama faciası TOGG!
www.sozcu.com.tr
Devlet bankaları özel faizli kredi vereceklermişasgari ücretle TOGG alacağını sanan dayılar bogg alırsınız. Seçim ayağına şişirilen bir balon
araca lafım yok umarım daha iyisini yaparlar ama mevzu araba değil siyaset olmuş. Sanarsın tüm dünya oturmuş bizim TOGG'u bekliyor
@CeyhunCeyyy
Motor: Bosch.
Batarya: Çin.
Tasarım: İtalya.
Bu firmalar araç başına ne kadar para kazanacak çok merak ediyorum. He bu adamlar ödemeyi TL almıyorlar döviz alıyorlar
Reklam ve siyaset: Akp![]()
Ya sen çok boş bir çocuksun.Hacı Allah aşkına şu adama cevap verme, yemin ederim kafam ağrıdı dünden beridir.
Duvara anlatsan olayı kavrar ama bu kavramaz bu konuya artık cevap yazmayacağım şu entery'den sonra.
Çıldıracağım verdiği yanıta bak offf ağır cahillik seziyorum abi parça satın alıp başka ülkeye vergi ödeniyorsa o bir ithal üründür bunu ne zaman anlayacaklar AĞPSDXÜĞASPDÜĞASDPÜĞQWPEQWĞEP
%100 yabancı. Çünkü parçaları ithal.TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?
Parçaların büyük çoğunluğu burada üretiliyor, %100 Türk markasıdır. Şirket size markayı karalamaktan dava açsa haklı.%100 yabancı. Çünkü parçaları ithal.
Kurdular da kapattırdılar hocam.Ülkemizde iyi kötü bir tane araba fabrikamız var. Bugün pahalı bir araç yarın ucuz bir araç piyasaya sürülebilir. Bir tane fabrika kurduk. Herkes akıl hocası çıktı. Daha önce neden kurmadılar.
Maaşın kaç söyle de ona göre dalga geçelim :dParçaların büyük çoğunluğu burada üretiliyor, %100 Türk markasıdır. Şirket size markayı karalamaktan dava açsa haklı.
Oy ne fazlasını da verelim tatatataAraba yaptık hadi bize oy verin oley.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.