Resimde gördüğünüz ürünü Arduino'ya nasıl bağlayablirim? Normal button olarak kullanmak istiyorum. Adamlar butona GND bağlıyorlarmış. Peki ben bunu nasıl kullanabilirim? @SideWinder@The Anorak
Bunu buton gibi kullanamazsınız. Butonlar, baskıyı çektiğiniz zaman eski haline döner. Bu dönmez. Bağlamak isterseniz de bunun şemasını bulmanız lazım. Bulur atarım az sonra.
Bunu buton gibi kullanamazsınız. Butonlar, baskıyı çektiğiniz zaman eski haline döner. Bu dönmez. Bağlamak isterseniz de bunun şemasını bulmanız lazım. Bulur atarım az sonra.
Öyle değil. On Off şeklinde kullanmak istiyorum zaten. @Alpha Centauri Demin de Push button bağladım yine çalışmadı. Bir bacağını 5V öbür bacağını Digital pinlere bağladım işe yaramadı.
@Alpha Centauri Demin de Push button bağladım yine çalışmadı. Bir bacağını 5V öbür bacağını Digital pinlere bağladım işe yaramadı. Eki Görüntüle 661302
Pull up/down kullanmasanız da aslında bağlantıyı doğru yapmışsınız, kodda bir problem olmasın? Buton da sağlam olmayabilir belki. Bir de butonu harici olarak test edebilir misiniz?
Pull up/down kullanmasanız da aslında bağlantıyı doğru yapmışsınız, kodda bir problem olmasın? Buton da sağlam olmayabilir belki. Bir de butonu harici olarak test edebilir misiniz?
O zaman 8. pine verdiğin kablonun ortasına senin attığın anahtarı koy. Anahtar açıkken devre kısa devre olur ve 8. pin1 olur, anahtar kapalıyken de devre açık devre olur ve 8. pin0 olur.