Swicth temassızlık olayı silikonlayınca geçer. Buton da çözüldü. GND bağlayınca oldu galiba. Ama arada kafası karışabiliyor. Direnç OHM değerinden olabilir.
Emeği Geçenler kısmında @The Anorak, @SideWinder@Alpha Centauri ve @cengover_ekin olacak İnşallah. Bakalım. İlk bu çalışsın da.
Emeği geçenler bölümü için de buton kullanacağım İnşallah.
Sen bitirince çalışmayı baştan bir konu açıp çalışmanı paylaş buradaki arkadaşlarla. Hem rapor gibi bir çalışma hazırlamış olursun, sana da çok faydalı olur.
Sen bitirince çalışmayı baştan bir konu açıp çalışmanı paylaş buradaki arkadaşlarla. Hem rapor gibi bir çalışma hazırlamış olursun, sana da çok faydalı olur.
Projenin aynısının çıkmasını istemiyorum. O yüzden bir süre konu açmayacağım. Moderatörlere sordum, haberleşmek için E-posta adresi vermek yasak değilmiş. Size oradan atabilirim. Birkaç ekleme daha yapmak istiyorum zaten.
Projenin aynısının çıkmasını istemiyorum. O yüzden bir süre konu açmayacağım. Moderatörlere sordum, haberleşmek için E-posta adresi vermek yasak değilmiş. Size oradan atabilirim. Birkaç ekleme daha yapmak istiyorum zaten.
Projeyi yaptım. Ama şöyle, internette diğer Arduino projeleri gibi yaygınlaşırsa paylaşmayı düşünüyordum. Şimdi kendi kanalimda yayınlamayı düşünüyorum. Hem abone gelir. Size Mail'den atarım eğer merak ediyorsanız.
Bana atmana gerek yok. Benim söylemeye çalıştığım şey yapılan çalışmanın herkese açmanın mantıklı olduğuydu. Zaten paylaşacakmışsınız, o zaman çok da sıkıntılı durum yok.