Tok kapı sesinden arabanın kaliteli olup olmadığını anlamak

Evet tok kapı sesinden ziyade kapı ağırlığı da önemli. Ben Caddy'den inip birkaç dakika sonra Peugeout 307'ye binmiştim. Az kalsın kapısını kırıyordum kapatırken. Resmen plastik demiştim. Sonra tekrar Caddy'e bindim ve mükemmel bir ağırlık hissi, güvendesin hissi... Bu arada bazı Peugeout modellerinin kapı içlerinde üzerinde Peugeout amblemi bulunan bildiğimiz beyaz köpükler mevcut. Evet, bir de amblem yapmışlar üstlerine güzel bir şey gibi. Her neyse.VW'ciler haklılar.

Kapının sesinin tok çıkması için kapı özel tasarlanmış. Başka Alman markalar için de geçerli.

Tok kapı sesini veya kaput sesinin çıkması arabadaki ses yalıtımına bağlıdır (daha fazla etken de vardır fakat temelini söyleyeyim). Ben burada Toros'a ses yalıtımı yapsam sizce "sesi tokmuş bu araba alınır" der misiniz?

Passatçılar bunu beğendi. Mercedes G serisinin kendine has kapı sesinin yeni kasada da olması için bir mühendis ekibi üstünde çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…