Tok kapı sesinden arabanın kaliteli olup olmadığını anlamak

Yok hocam yanlış anladınız. Amacım kinaye falan değil iltifat için söylemiştim.

Bilmem bence direklerdeki ses farklılığı çok bariz ve hangi materyalden nasıl ses çıkacağını da az çok biliyoruz. Tabii araç üreticileri yeni bir materyal meydana getirirlerse... Ayrıca bu söylediğim şey tek yöntem değil yani aracın direğine vur, tamam al. Değil. Bu sadece bir faktör, ufak bir faktör.

Bilmem bence direklerdeki ses farklılığı çok bariz ve hangi materyalden nasıl ses çıkacağını da az çok biliyoruz.
Yalnız bunu vurarak anlayabiliyorsan direkt bir fabrikada metalurji sorumlusu olarak göreve başlaman lazım. Arabaların şasilerinde çok farklı tiplerde aynı metalin türevleri kullanılıyor. Bazılarının amacı sert çekirdek oluşturmak, bazılarının amacı da darbede katlanıp darbeyi sönümlemek. Hangi tip çelik ile hangi sesin çıktığını anlayabiliyorsan benim gördüğüm ilk olursun.

Anladım. Oldukça güzel bir araç Tiguan. Ama Peugeot konusunda birden fazla araç kullanmış birinden olumlu yorum duymak beni şaşırttı belki de benim daha fazla araştırmam gerekir bu aracı.

Anlıyormuş. Ben bıraktım artık cevap yazmayı. Bir yere varamayız çünkü.

Anladım. Oldukça güzel bir araç Tiguan. Ama Peugeot konusunda birden fazla araç kullanmış birinden olumlu yorum duymak beni şaşırttı belki de benim daha fazla araştırmam gerekir bu aracı.
3008/5008/508 kullanıp da genel anlamda arabaya kötü diyene denk gelmedim, sadece iç mekan tasarımı ergonomik olarak bazı kişilere çok uygun değil ama tasarım ve kalite olarak 5-6 yıl öncesinin Peugeot'ları gibi değiller artık. Zaten amaçları tam olarak VW'in karşısına konumlanmaktı, yaptılar genel olarak.

Tiguan da kendi sınıfı içinde iyi araçlardan biri, genel olarak tasarım hariç beğendiğim için aldım ama tork konvertörlü bir şanzımanla gelseydi daha mutlu olurdum.

Evet Tiguan'ın görünüşünü bende pek sevmiyorum. Alternatif olarak bilmiyorum tam segmentini karşılar mı ama ix 35 konusunda ne düşünüyorsunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…