Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
İlk defa bu tarz bir işe girişeceğim, en ufak fikrim yok ama anladığım kadarıyla sadece herhangi bir ev eşyası gibi düzgün bir şekilde kurulum gerektiriyor. Whatgeek açık olsa Ajazz AK820 Pro alıp konuyu kapatacaktım ama o kadar şanssızım ki tam düşünmeye başladığımdan önce gönderim kapanmış. ROG STRIX 96 Wireless almıştım, bir sorun yüzünden iade etmek durumunda kaldım ve 5.500 TL şu an. Yazma sesi o kadar güzel, hisli ve sessiz geldi ki ürünü iade ettikten sonra kendi SteelSeries Apex 7'me geçince ne kadar sessizmiş dedim. Ajazz'ın sesi de bayağı toktu o yüzden ona yönelmiştim ama maalesef alamıyorum.
Tok sesli, kaliteli ve Wireless olan bir Custom yapabilir miyim? Yapabilirsem, her şeyini linkleyerek ya da ürünleri söyleyerek benim linkleri bulmamı sağlayacak önerilerde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Tok sesli, kaliteli ve Wireless olan bir Custom yapabilir miyim? Yapabilirsem, her şeyini linkleyerek ya da ürünleri söyleyerek benim linkleri bulmamı sağlayacak önerilerde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.