Toksik miyim?

Daha fazla  
Gold 2 eloda maç girdim, takım normaldi ve Sage aldım harita da Breeze'di, normal oynamaya başladık ve Viper'a içeri duvar kurayım girelim dedim, bana kötü taktik dedi bende tamam dedim sonraki roundlarda flame atmaya başladı ve saçma şekilde ben Fight'a girince kötü taktik vs. dedi, bende 1 el AFK kaldım (telefonda konuşuyordum) neden toksiklik yapıyorsun dedim ve 4 kişi saçma şekilde küfür etmeye başladılar, sonra oyundan koptum ve kaybettik.

1640682566584.png

Böyle takımlar çok geliyor, hatasını söylediğimde insanlara hemen saçma sapan konuşuyorlar sorun bende mi?

Sen Riot oyunu oynamadan yorum yapıyorsun da ben Cs'de kal deyince mi şaşırdın. 🤣 Madem oynamıyorsun yorum neden yapıyorsun neden kötülüyorsun ? Tam komedisin.
Hocam cidden siz de o toksik kitlenin baş rollerinden olmalısınız. Hem fanboyluk var hem toksiklik var ortaya karışık valla. Yazdıklarımı okudunuz mu peki? Okusaydınız bu denli yorumlar yapmayacağınıza eminim ancak okuduğunuzu anlama problemi de yaşıyor olabilirsiniz bilemedim şimdi :)

Hocam vallahi derecesiz LoL takılıyordum zamanında, artık öyle değil cidden çok toxicler var iyi ki bırakmışım. Cidden Riot oyunları hem zevk vermek hem de insanı çileden çıkarmak amacıyla yapılmıştır.
Rekabetçi oyunlar benden uzak dursun, zamanında ben de lol oynuyordum iyi ki bırakmışım. Artık rekabetçi oyunlarla işim yok.

Hocam cidden siz de o toksik kitlenin baş rollerinden olmalısınız. Hem fanboyluk var hem toksiklik var ortaya karışık valla. Yazdıklarımı okudunuz mu peki? Okusaydınız bu denli yorumlar yapmayacağınıza eminim ancak okuduğunuzu anlama problemi de yaşıyor olabilirsiniz bilemedim şimdi :)
Aynen fanboyluk var bende. Duramıyorum Riot oyunlarını övmeden hatta maaş bile alıyorum biliyor muydun bunu ?

Benim de yok. Hikayeli oyunlar en iyisi bence.
Bu tamamen oyun kültürüyle alakalı işte hocam. Arkadaşlarımın bu denli rekabetçi oynamasının sebebi, çoğunun yeterli sistemi alacak paralarının olmaması, internet kafelerde oyun oynuyor olmaları.

Ülkemizdeki sorunların %80'i gibi bunun sebebi de maddi. Maalesef üzücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı