Emin misin?Burada herhangi bir yayıncıya "hile hurda yapmış Allah belasını versin" diye gezen insanlara aynı teklif gelse bir çoğu kabul eder.
Evet. Bak herkes demiyorum fark ettiysen. Büyük çoğunluk kabul eder. Sen istisna olursun veya olmazsın ama bir eylemi gözlemek ile yaşamak çok farklı şeyler.Emin misin?
Evet. Bak herkes demiyorum fark ettiysen. Büyük çoğunluk kabul eder. Sen istisna olursun veya olmazsın ama bir eylemi gözlemek ile yaşamak çok farklı şeyler.
Tolunay ören'in yerinde olsam aynısını bende yapardım.
Bu insanları yakacaksın yamyamlara satacaksın.Bazı yayıncılar bu kafada:
Eki Görüntüle 1204265
Sen biraz sıkıntılı bir arkadaşsın sanırım. Ortada savunduğum yok. Yazdığım cümle şu:Suc oldugu %100 bariz, Turk vatandaslarindan calinan kredi kartlariyla yapilan dolandiriciligi savunan gozumde en az bu dolandiriciligi yapan yayincilar kadar ****** ******dur.
O ettiğin küfür için de moderatör arkadaşlar gereğini yapar zaten, sansürleyince biz ne olduğunu okuyamıyoruz sankiYaptıklarını onaylamıyorum, sadece işin psikolojik kısmına dikkat çekmek istiyorum.
Sanki bu insanlar beş parasız fakir fukara insanlar da psikolojik kısmı var...Sen biraz sıkıntılı bir arkadaşsın sanırım. Ortada savunduğum yok. Yazdığım cümle şu:
O ettiğin küfür için de moderatör arkadaşlar gereğini yapar zaten, sansürleyince biz ne olduğunu okuyamıyoruz sankiAciz insan seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.