Tom Clancy's Division alınır mı?

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Steam'de %90 indirimde şu an. Çok hile videosu gördüm ama hep 2016 yılından kalmaydı. Hala hile var mıdır? Düşünceleriniz neler?

Alınır ve arkadaş arası iyi gider. Zaten oyunun hikayesi dark zone denen kısım da geçmediği için hile vs. sizin oyununuza müdahale edemez. Yok item kovalayacağım, boss keseceğim derseniz: dark zone denen bölgeye girersiniz. Zaten çoğu oyuncu orada birbirlerini vurmazlar. Orada PUBG'nin tam tersi durumu vardır. Oyuncular sadıktır. Ancak 4 - 5 kişilik gruplara denk gelirseniz acımazlar.

Zaten oyuncuları vuran oyuncular harita da kırmızı kuru kafa şeklinde görülür. Arada mesafe varsa uzaklaşabilirsiniz. Son olarak dark zone bölgesinde bulduğunuz itemlerin sizin olması için helikopter çağırmanız gerek. Çoğu oyuncu birbirini item için vururlar. İtemizin varsa üzerinizde genelde dokunmuyorlar ancak helikopter geldiği zaman, namlunun ucu kırmızı olabiliyor. :)

Kısacası: arkadaş çevresi ile yaklaşık 100 ile 200 saat oynayabileceğiniz oyundur. Önerim ana görevleri 'Hard' yaparak daha eğlenceli an yaşayabilirsiniz.

Hileyi geçtim sırf PvE'si için alınır o fiyata. Ben sadece PvE'ini oynadım diyebilirim 80 saat sürem var.
Hocam 80 saat PvE varsa şu an alayım hemen. Ben klasik Ubisoft oyunu mantığı max 30 saattir diye düşündüm. PvP'sini çok seveceğimi düşünmedim zaten, adama iki şarjör boşaltıyorsun kafadan ölmüyor. Fazla gerçekdışı geldi. Aklımdaki tek soru işareti gitti resmen.

Hocam 80 saat PvE varsa şu an alayım hemen. Ben klasik Ubisoft oyunu mantığı max 30 saattir diye düşündüm. PvP'sini çok seveceğimi düşünmedim zaten, adama iki şarjör boşaltıyorsun kafadan ölmüyor. Fazla gerçekdışı geldi. Aklımdaki tek soru işareti gitti resmen.

PVE için alınır ancak PVP için alınmaz, zira zevk alamayabilirsiniz.

Steam'de 60 TL'ye 10 TL indirim var. Division 46 TL zaten. İndirimli haliyle ortalama 15 TL olan iyi bir oyun öneriniz var mı?

Steam'de 60 TL'ye 10 TL indirim var. Division 46 TL zaten. İndirimli haliyle ortalama 15 TL olan iyi bir oyun öneriniz var mı?

Witcher 3 oynamadıysan bu indirim kaçmaz. 🙃🙃

Taş çatlasa 5 saat girmişimdir Dark Zone'a 83 saat oyun sürem var. Oyunun her şeyini 40-50 saat civarında bitirirsiniz diye tahmin ediyorum. Biraz da grind var oyunda o yüzden oynama süresi yüksek.

Witcher 3 oynamadıysan bu indirim kaçmaz. 🙃🙃
Hocam 200 saatim var. Hiç oynamamış olmayı o kadar isterdim ki inan :D
Taş çatlasa 5 saat girmişimdir Dark Zone'a 83 saat oyun sürem var. Oyunun her şeyini 40-50 saat civarında bitirirsiniz diye tahmin ediyorum. Biraz da grind var oyunda o yüzden oynama süresi yüksek.
Bilgi için teşekkürler alacağım 👍

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı