Hocam 80 saat PvE varsa şu an alayım hemen. Ben klasik Ubisoft oyunu mantığı max 30 saattir diye düşündüm. PvP'sini çok seveceğimi düşünmedim zaten, adama iki şarjör boşaltıyorsun kafadan ölmüyor. Fazla gerçekdışı geldi. Aklımdaki tek soru işareti gitti resmen.Hileyi geçtim sırf PvE'si için alınır o fiyata. Ben sadece PvE'ini oynadım diyebilirim 80 saat sürem var.
Hocam 80 saat PvE varsa şu an alayım hemen. Ben klasik Ubisoft oyunu mantığı max 30 saattir diye düşündüm. PvP'sini çok seveceğimi düşünmedim zaten, adama iki şarjör boşaltıyorsun kafadan ölmüyor. Fazla gerçekdışı geldi. Aklımdaki tek soru işareti gitti resmen.
Steam'de 60 TL'ye 10 TL indirim var. Division 46 TL zaten. İndirimli haliyle ortalama 15 TL olan iyi bir oyun öneriniz var mı?
Taş çatlasa 5 saat girmişimdir Dark Zone'a 83 saat oyun sürem var. Oyunun her şeyini 40-50 saat civarında bitirirsiniz diye tahmin ediyorum. Biraz da grind var oyunda o yüzden oynama süresi yüksek.Hocam 80 saat PvE varsa şu an alayım hemen. Ben klasik Ubisoft oyunu mantığı max 30 saattir diye düşündüm. PvP'sini çok seveceğimi düşünmedim zaten, adama iki şarjör boşaltıyorsun kafadan ölmüyor. Fazla gerçekdışı geldi. Aklımdaki tek soru işareti gitti resmen.
Hocam 200 saatim var. Hiç oynamamış olmayı o kadar isterdim ki inanWitcher 3 oynamadıysan bu indirim kaçmaz.
![]()
The Witcher 3: Wild Hunt on Steam
You are Geralt of Rivia, mercenary monster slayer. Before you stands a war-torn, monster-infested continent you can explore at will. Your current contract? Tracking down Ciri — the Child of Prophecy, a living weapon that can alter the shape of the world.store.steampowered.com
Bilgi için teşekkürler alacağımTaş çatlasa 5 saat girmişimdir Dark Zone'a 83 saat oyun sürem var. Oyunun her şeyini 40-50 saat civarında bitirirsiniz diye tahmin ediyorum. Biraz da grind var oyunda o yüzden oynama süresi yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.