Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Steam'de zamsız fiyatından satışa çıktı!

• Konuyu başlatan Wuexa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.784
Enis Kirazoğlu'nun inceleme videolarına bakıp da bir oyuna önyargı besleyecek değilim. Oyunlar, filmler & diziler, bunların üzerindeki düşüncem aynı. Kim ne derse desin kendi tecrübesini paylaşmış oluyor. Ben tecrübe edip oyunu kendim yargılayamayacaksam bir anlamı yok.
O zaman kimsenin düşüncesini umursamamanız ve bu yorumlara bakmamanız gerekiyor. Fakat siz yine de bakıyor hatta cevap yazacak kadar umursuyorsunuz.

O zaman kimsenin düşüncesini umursamamanız ve bu yorumlara bakmamanız gerekiyor. Fakat siz yine de bakıyor hatta cevap yazacak kadar umursuyorsunuz.
Zaten kimsenin düşüncesini herhangi bir medya için umursamıyorum. Herkesin tecrübesi farklıdır. Bir oyun çok kötü de dense ben bu şeyden farklı anlamlar çıkartabilirim. O yüzden kendim tecrübe edip kendim yargılayacağım. Videoya girdim, ilk 1 dakikasını izledim. Sanki kendisi NPC değilmiş gibi oyundaki NPC'lerin yapay zekasına laf ediyor. Kapattım. Çok da tutarlı bir adam değil zaten Enis Kirazoğlu. Mümkünse mancave'inden çıkıp videolar çekmeye başlasın :) Ya da gidip Witcher 3'ü 50 milyonuncu kez bitirsin. Düşüncelerinin bir önemi yok.

Zaten kimsenin düşüncesini herhangi bir medya için umursamıyorum. Herkesin tecrübesi farklıdır. Bir oyun çok kötü de dense ben bu şeyden farklı anlamlar çıkartabilirim. O yüzden kendim tecrübe edip kendim yargılayacağım. Videoya girdim, ilk 1 dakikasını izledim. Sanki kendisi NPC değilmiş gibi oyundaki NPC'lerin yapay zekasına laf ediyor. Kapattım. Çok da tutarlı bir adam değil zaten Enis Kirazoğlu. Mümkünse mancave'inden çıkıp videolar çekmeye başlasın :) Ya da gidip Witcher 3'ü 50 milyonuncu kez bitirsin. Düşüncelerinin bir önemi yok.
Dediklerine büyük ölçüde katılmakla birlikte başka bir şey de diyemiyorum. Çünkü sende haklısın. Herkesin her oyun hakkında düşüncesi aynı olmayabilir. Sadece şunu demek istiyorum yabancı veya yerel basın fark etmeksizin illaha ki seninle aynı kafa yapısında birini bulabilirsin. O yüzden bence başkalarının incelemelerini de tamamen kestirip atma.

Dediklerine büyük ölçüde katılmakla birlikte başka bir şey de diyemiyorum. Çünkü sende haklısın. Herkesin her oyun hakkında düşüncesi aynı olmayabilir. Sadece şunu demek istiyorum yabancı veya yerel basın fark etmeksizin illaha ki seninle aynı kafa yapısında birini bulabilirsin. O yüzden bence başkalarının incelemelerini de tamamen kestirip atma.
Evet hocam bu tarz oyun yorumcuları genel düşünceyi temsil ediyor. Normie'lere de az çok malzeme çıkartıyorlar. Fakat Death Stranding gibi bir sanat eseri olarak gördüğüm oyundan hiçbir anlam çıkartamamış olması benim düşüncelerime ters. Bazısı için oyun sadece kargo taşımaktan ibaret, o yüzden yorumcular hariç herkesin düşüncesine eninde sonunda saygı gösteriyorum. Bir şeylerin farkına varabilmek gerçekten de zaman alıyor bazı bünyelerde.

Adam gelmiş miss gibi indirim ile oyun paylaşmış, gelmişler yok oyun iyi değil, yok şunun videosuna bakın yok bunun videosuna bakın diye yorumlar başlamış. 53TL'ye şu an dışarıda adım atamıyorsun 10TL'lik oyunlar 800TL'yi görmüş hala iyi oyun kötü oyun davası yapanlar var. Ne beklediğin ile orantılı zevk alacağın oyunlar bunlar. Gidip bir RDR2 kalitesi bekleyip girersen patlarsın. Arkadaşlarla takılmaya, zevkli vakit geçirmeye gireceğim dersen bu oyundan zevk alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı