Çözüldü Tom Clancy's Rainbow Six: Oynarken bilgisayarım shutdown verıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dngsukuna

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12. Nesil Intel® Core™ i7 12650H İşlemci
Wındows 11
NVIDIA® GeForce® RTX4060 8GB 128 Bit GDDR6
32GB DDR4
1TB M.2 SSD PCle 4.0 (Okuma: 5000MB/s - Yazma: 3600MB/s)
15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT
Tek Rainbow Six: Siege oynarken oluyor anlam veremedım çözümü var mıdır? Ayrıca crashte verıyor arada sırada.

Çözüm
Şaşırmadım desem yeridir. Dediğim gibi Vulkan API üzerinden çalıştırdınız mı? Ek olarak dosyaları doğrulattınız mı? Dosya doğrulatması yaparken anti-cheat programını kaldırmanı isteyebilir, onay vermeni tavsiye ederim. Hem dahili hem de harici ekran kartının sürücüleri güncel midir? Ek olarak hatırladığım bir şeyler olursa ekleyeceğim.

Oyunun harici ekran kartından çalıştığından emin miyiz? Normalde dahili ekran kartı seçili bile olsa çalıştırması gerekir ama şaşırmadım dedim ya, r6s bu. Her şeyi beklerim. Çok saçma bir şekilde de çözebiliriz, alakasız bir şekilde de.

Dosyaları doğruladım ve drıver guncelledım sorun halloldu gibi. Uzun süredir sorun yaşamıyorum.
Sistemin nedir? Oyunu Vulkan mı çalıştırıyorsun?
wındows 10
32GB DDR4
hayır normal çalıştırıyorum

wındows 10
32GB DDR4
hayır normal çalıştırıyorum
Sistemin R6S için fazlasıyla güçlü, cihazın da laptop aynı zamanda. Başka oyunlarda da benzer sorunla karşılaşıyor musun yoksa R6S'de mi karşılaşıyorsun sadece? Bir de oyunu Vulkan API çalıştırıp dener misin?

Sistemin r6s için fazlasıyla güçlü, cihazın da laptop aynı zamanda. Başka oyunlarda da benzer sorunla karşılaşıyor musun yoksa r6S'de mi karşılaşıyorsun sadece? Bir de oyunu Vulkan API çalıştırıp dener misin?

Sadece R6 da karşılaşıyorum tuhafıma giden bu.

Sadece R6 da karşılaşıyorum tuhafıma giden bu.
Şaşırmadım desem yeridir. Dediğim gibi Vulkan API üzerinden çalıştırdınız mı? Ek olarak dosyaları doğrulattınız mı? Dosya doğrulatması yaparken anti-cheat programını kaldırmanı isteyebilir, onay vermeni tavsiye ederim. Hem dahili hem de harici ekran kartının sürücüleri güncel midir? Ek olarak hatırladığım bir şeyler olursa ekleyeceğim.

Oyunun harici ekran kartından çalıştığından emin miyiz? Normalde dahili ekran kartı seçili bile olsa çalıştırması gerekir ama şaşırmadım dedim ya, R6S bu. Her şeyi beklerim. Çok saçma bir şekilde de çözebiliriz, alakasız bir şekilde de.

Oyunun harici ekran kartından çalıştığından emin miyiz? Normalde dahili ekran kartı seçili bile olsa çalıştırması gerekir ama şaşırmadım dedim ya, r6s bu. Her şeyi beklerim. Çok saçma bir şekilde de çözebiliriz, alakasız bir şekilde de.

Dosyaları doğruladım ve drıver guncelledım sorun halloldu gibi. Uzun süredir sorun yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı