O zaman saldıranda ilk dokkaebi açıyorum defansta ise tam bir karar veremedim.
Hocam oyunda 700 saatim var hala kapana yakalanıyorum ama bunun nedeni genelde hiç umulmayan yere koyulunca yakalanıyosun. Pencere altına falan koyduğunda genelde çok yakalanılmıyor fakat mesela chalet haritasında üst katta bitkilerin olduğu yere koyduğunuz zaman o el kesin birisi yakalanıyor. Yani mesela merdiven sonuna veya sonunun kenarına falan bırakmak gerekiyor.Banlananlara bir şey diyemem ama eğlenceliler gerçekten.
Frost'un silahını çok seviyorum. Kapanı genellikle görülüyor olsa da yakalabiliyorsunuz arada sırada.
Hocam savunmada Kaidde deneyebilirsiniz. Elektrik atılması gerekn yerlerde genellikle oranın üst katında bir yer bulup koyduğunuzda karşı takım alamıyor. Dediğim gibi bu karakterler bol alıştırma istiyor.O zaman saldıranda ilk Dokkaebi açıyorum defansta ise tam bir karar veremedim
ikiside var.Doekkabi aç savunmadada açık değilse bende tüm oplar açık ondan fiyatlarını bilmiyorum ama ela ya da vigil alabilirsin roam atacaksan.
Teşekkürler bakarımHocam oyunda 700 saatim var hala kapana yakalanıyorum ama bunun nedeni genelde hiç umulmayan yere koyulunca yakalanıyosun. Pencere altına falan koyduğunda genelde çok yakalanılmıyor fakat mesela chalet haritasında üst katta bitkilerin olduğu yere koyduğunuz zaman o el kesin birisi yakalanıyor. Yani mesela merdiven sonuna veya sonunun kenarına falan bırakmak gerekiyor.
Hocam savunmada Kaidde deneyebilirsiniz. Elektrik atılması gerekn yerlerde genellikle oranın üst katında bir yer bulup koyduğunuzda karşı takım alamıyor. Dediğim gibi bu karakterler bol alıştırma istiyor.
ikiside var.
Teşekkürler bakarım
Merdiven uçları olayına %100 katılıyorum. Ben de genellikle oralara koyardım.Hocam oyunda 700 saatim var hala kapana yakalanıyorum ama bunun nedeni genelde hiç umulmayan yere koyulunca yakalanıyosun. Pencere altına falan koyduğunda genelde çok yakalanılmıyor fakat mesela chalet haritasında üst katta bitkilerin olduğu yere koyduğunuz zaman o el kesin birisi yakalanıyor. Yani mesela merdiven sonuna veya sonunun kenarına falan bırakmak gerekiyor.
Hocam savunmada Kaidde deneyebilirsiniz. Elektrik atılması gerekn yerlerde genellikle üst katta biryer bulup koyduğunuzda karşı takım alamıyor. Dediğim gibi bu karakterler bol alıştırma istiyor.
İkisi de var.
Teşekkürler bakarım.
O zaman goyo ya da azami öneririm biraz pahalıdır ama güzel karakterler atakdada yoksa Zero ve osa öneririm yoksa floresde alınabilir ama bu dediklerim muhtemelen 10kdan fazladır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.