Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 10 bin Nam Operator önerisi

Banlananlara bir şey diyemem ama eğlenceliler gerçekten.

Frost'un silahını çok seviyorum. Kapanı genellikle görülüyor olsa da yakalabiliyorsunuz arada sırada.
Hocam oyunda 700 saatim var hala kapana yakalanıyorum ama bunun nedeni genelde hiç umulmayan yere koyulunca yakalanıyosun. Pencere altına falan koyduğunda genelde çok yakalanılmıyor fakat mesela chalet haritasında üst katta bitkilerin olduğu yere koyduğunuz zaman o el kesin birisi yakalanıyor. Yani mesela merdiven sonuna veya sonunun kenarına falan bırakmak gerekiyor.

O zaman saldıranda ilk Dokkaebi açıyorum defansta ise tam bir karar veremedim
Hocam savunmada Kaidde deneyebilirsiniz. Elektrik atılması gerekn yerlerde genellikle oranın üst katında bir yer bulup koyduğunuzda karşı takım alamıyor. Dediğim gibi bu karakterler bol alıştırma istiyor.

Doekkabi aç savunmadada açık değilse bende tüm oplar açık ondan fiyatlarını bilmiyorum ama ela ya da vigil alabilirsin roam atacaksan.
ikiside var.
Hocam oyunda 700 saatim var hala kapana yakalanıyorum ama bunun nedeni genelde hiç umulmayan yere koyulunca yakalanıyosun. Pencere altına falan koyduğunda genelde çok yakalanılmıyor fakat mesela chalet haritasında üst katta bitkilerin olduğu yere koyduğunuz zaman o el kesin birisi yakalanıyor. Yani mesela merdiven sonuna veya sonunun kenarına falan bırakmak gerekiyor.

Hocam savunmada Kaidde deneyebilirsiniz. Elektrik atılması gerekn yerlerde genellikle oranın üst katında bir yer bulup koyduğunuzda karşı takım alamıyor. Dediğim gibi bu karakterler bol alıştırma istiyor.
Teşekkürler bakarım

Hocam savunmada Kaidde deneyebilirsiniz. Elektrik atılması gerekn yerlerde genellikle üst katta biryer bulup koyduğunuzda karşı takım alamıyor. Dediğim gibi bu karakterler bol alıştırma istiyor.
Merdiven uçları olayına %100 katılıyorum. Ben de genellikle oralara koyardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı