Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, 2 adımlı doğrulama aktif olmuyor

BeastBlood

Hectopat
Yer
Jüpiter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık 📸
Merhaba arkadaşlar. Ben Rainbow'da iki aşamalı doğrulamayı yaptım ama hala oyuna girince 2 aşamalı doğrulamayı yapınız diyor. Nasıl düzelir?
Merhaba arkadaşlar. Ben Rainbow'da iki aşamalı doğrulamayı yaptım ama hala oyuna girince 2 aşamalı doğrulamayı yapınız diyor. Nasıl düzelir?

Hala böyle oluyor ama ikisini de doğruladım.

Dosya Ekleri

• 16411137624626015935251055379022.jpg
    16411137624626015935251055379022.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 78
İki aşamalı doğrulamayı açtığınız ubisoft hesabı ile steam hesabınız bağlantılı değil mi?
Arkadaşımda da aynı problem olmuştu, epey uğraşmıştık. Sonra iki aşamalı doğrulamayı aktif ettiğimiz ubisoft hesabı ile steam hesabının bağlı olmadığını, başka bir Uplay hesabı ile steam hesabının bağlı olduğunu fark etmiştik.
Bu tarz bir problem yoksa destekle iletişime geçin lakin otomasyona bağlanmış sistemde hata olacağını sanmıyorum.

İki aşamalı doğrulamayı açtığınız Ubisoft hesabı ile Steam hesabınız bağlantılı değil mi?
Arkadaşımda da aynı problem olmuştu, epey uğraşmıştık. Sonra iki aşamalı doğrulamayı aktif ettiğimiz Ubisoft hesabı ile Steam hesabının bağlı olmadığını, başka bir Uplay hesabı ile Steam hesabının bağlı olduğunu fark etmiştik.
Bu tarz bir problem yoksa destekle iletişime geçin lakin otomasyona bağlanmış sistemde hata olacağını sanmıyorum.

Ben Epic Games'den aldım.

Hocam o doğrulama oyuna 20 dakika sonra yansıyor genelde. Yanında gelen skinle beraber bir sure sonra gelecek. Oyunu kapatıp biraz bekleyin derim. Kendimde yarım saat sonra açtığımda gelmişti mesela. Olmazsa destekle konuşursunuz.

Hocam o doğrulama oyuna 20 dakika sonra yansıyor genelde. Yanında gelen skinle beraber bir sure sonra gelecek. Oyunu kapatıp biraz bekleyin derim. Kendimde yarım saat sonra açtığımda gelmişti mesela. Olmazsa destekle konuşursunuz.

Yaptım hocam bir hesaba 2'e posta vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı