Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 2020 yaz indirimlerinde alınır mı?

295833

Hectopat
Arkadaşlar bu aralar yeni bir oyun arıyorum. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in de videolarını izlemiştim, o oyunu alayım dedim ama daha güzel oyunlar da olabilir. Sizce alınır mı, verilen paraya değer mi? Veya daha güzel 100 TL aşağısı indirime girecek oyunlar var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'i bende indirimle birlikte bir versiyonunu almıştım (oyun içi para kasmanın daha zor olduğu bir versiyon) ancak uzun zamandır kütüphanemde olmasına rağmen oynadığım bir oyun olduğu söylenemez. Arkadaşlarla birlikte girilecekse zevkli olabilir.
Şu an tekrardan arkadaşlarla oynamak için indirimle Dying Light'ı aldık ve bayağı zevkli zamanlar geçiriyoruz.

Sana şöyle söyleyeyim. İndirimden 41tl'ye almıştım ve iade ettim. Çünkü oyun çok zor. Yani çok fazla detay var bu çok güzel ama oyunu çok zor yapıyor. O yüzden ben iade ettim. Sana kalmış bir dene sevmezsen iade edersin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı