Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
Selam.

Valorant vs CS:GO'yu uzun zamandır oynayan birisi olarak R6'ya gözüm çarpmıştı. Özellikle şu anda Deluxe Edition'un 44 TL olması güzel oldu. Bu oyunu önerir misiniz, sizce sarar mı? Başında vakit geçirdikçe geçiresim gelir mi? Bir de arkadaşlarla oynamak zevk verir mi?

Selam.

Valorant vs CS:GO'yu uzun zamandır oynayan birisi olarak R6'ya gözüm çarpmıştı. Özellikle şu anda Deluxe Edition'un 44 TL olması güzel oldu. Bu oyunu önerir misiniz, sizce sarar mı? Başında vakit geçirdikçe geçiresim gelir mi? Bir de arkadaşlarla oynamak zevk verir mi?

Muhteşem bir oyun ama çok pencereden çıkan biri tarafından öldürülebilirsiniz. Onun dışında öğrenirseniz alınır hatta geceleri ekibiniz varsa akar.

Selam.

Evet hocam alınırda gözüme çarpan sistemimiz neredeyse aynı benim aldığım FPS Ultra grafikler 200 250 nadiren 170 180 oluyor.

Selam.

1020 saatim var oyunda. Ben şahsen öneririm. Squad, Insurgency-Sandstorm, R6 arasında sürekli dönüyorum zaten, gayet zevkli. Üstelik arkadaşlarla daha da keyifli olacağını düşünüyorum. Eski bir kafada değil hala deli gibi güncelleme alan bakılan bir oyun. Hile sistemi, oyun optimizasyonu mükemmel bir biçimde çalışıyor. Ultra da grafikleri harika bir oyun. Kesinlikle öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı