Tom Clancy's Rainbow Six Siege Crash Veriyor

Ada Uzunpınar

Megapat
Daha fazla  
Oyun: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Merhabalar. Oyuna girdiğimde herhangi bir problem olmuyor girip oyunu oynayabiliyorum fakat "Operatörler" sayfasına girdikten bir süre sonra menüdeki butonlar vs. kaybolmaya başlıyor ve bu olduktan sonra oyun crash veriyor. Çözüm nedir bilen var mı acaba?

Yeterli bilgi vermediysem söyleyin istediğiniz bilgileri ulaştırmaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu aralar yaklaşık 8-10 oyunda 1 crash yiyorum uzun zamandır girmedim oyuna SSDde yüklüydü önceden şimdi HDDde acaba diskten mi merak ediyorum. Bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Benim yazdığım çözümü denediniz mi ?
Hiç yoksa dünden beridir dosya doğrulama yapıp deniyorum olmuyor kafayı yiyeceğim. Oyunun play ekranına kadar geliyor play'e bastığım an donup, bekleyip direk atıyor oyundan. Anakart, ram, ekran kartı, psu, değişmediğim hiç bir bileşen kalmadı dünden beri komple başka pc de açar gibi açtım yok. Sıyırıcam şimdi!
[ 440] 2019-08-19 20:03:04 [ 2556] ERROR File.cpp (1304) Unable to delete lingering file C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\UbisoftGameLauncher.exe.old.
[ 440] 2019-08-19 20:03:04 [ 2556] ERROR File.cpp (1304) Unable to delete lingering file C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\steam_api.dll.old.

Bunu log filesta buldum. Ne olabilir bu?

Tahmin ettiğim gibi hocam hiç uğraşmayın boşuna. Martta gelen güncelleme ile 2 çekirdek 2 izlek işlemcilere olan destek kesildi maalesef forumda bir arkadaş daha vardı bu dertten muzdarip. Siz de 2 çekirdek 2 izlek işlemcilerle denediyseniz ondan açmamıştır. Allahtan bende g4560(2 çekirdek 4 izlek) var ucundan kurtardım :)

Tahmin ettiğim gibi hocam hiç uğraşmayın boşuna. Martta gelen güncelleme ile 2 çekirdek 2 izlek işlemcilere olan destek kesildi maalesef forumda bir arkadaş daha vardı bu dertten muzdarip. Siz de 2 çekirdek 2 izlek işlemcilerle denediyseniz ondan açmamıştır. Allahtan bende g4560(2 çekirdek 4 izlek) var ucundan kurtardım :)
İşlemci olsa hiç girmemesi gerekmiyor mu? Netten görüyorum bir kaç kişi oynuyor bu işlemci ile?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı