peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 Arkadaşımı davet ederken bu mesaj çıkıyor Rainbow'da cross platform yok mu? Dosya Ekleri resim_2022-12-10_120535701.png 10,8 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #2 Ayarlardan birinizin açık birinizin kapalı sanırım. Öyleyse platform aynı olsa bile davet atılmıyor. Yeni sezonla geldi nereden oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Ayarlardan birinizin açık birinizin kapalı sanırım. Öyleyse platform aynı olsa bile davet atılmıyor. Yeni sezonla geldi nereden oynuyorsunuz?
KS KS peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #3 fn Xivilai dedi: Ayarlardan birinizin açık birinizin kapalı sanırım. Öyleyse platform aynı olsa bile davet atılmıyor. Yeni sezonla geldi nereden oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben PC o ise PS4'ten oynuyor ayarlarda crossplatform özelliği açık. Artı 0 Eksi
fn Xivilai dedi: Ayarlardan birinizin açık birinizin kapalı sanırım. Öyleyse platform aynı olsa bile davet atılmıyor. Yeni sezonla geldi nereden oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben PC o ise PS4'ten oynuyor ayarlarda crossplatform özelliği açık.
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #4 peran dedi: Ben PC o ise PS4'ten oynuyor ayarlarda crossplatform özelliği açık. Genişletmek için tıkla... Öyle bir olay yok. PC-Luna ile PS-XBox ile oynayabiliyor. Artı 0 Eksi
peran dedi: Ben PC o ise PS4'ten oynuyor ayarlarda crossplatform özelliği açık. Genişletmek için tıkla... Öyle bir olay yok. PC-Luna ile PS-XBox ile oynayabiliyor.