Epic Games Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Deluxe Edition'a yükseltilebilir mi?

Eldrithc

Hectopat
Selam. Oyunu Epic Games'ten aldım (standart versiyon). Operatör açmak gerçekten çok tilt. Xbox Game Pass alayım 16 ajan veriyor dedim ancak maalesef sadece konsolda veriyormuş yani PC'de oynadığım için alamadım.

Extraction ödüllerini alayım desem ise yarar 6 operatör var sadece. En iyisi paket yükselteyim dedim Epic Games'e girdim standart 91 TL, Deluxe 115 falan.

Yükseltmek istiyorum bunu, yükseltebiliyor muyum? Unavailable yazıyor yükseltmeye çalıştığımda. Ya da bildiğiniz başka ucuza operatör alma yöntemi varsa yazabilirsiniz.

Eğer 12 olcam diye pc'yi azaltmaya başlamasaydım gel oynayalım derdim ama artık çok açmayı düşünmüyorum🥲
Sıkıntı yok düşünmeniz yeter. Kursağımda kaldı valla kaç gündür lüks Edition ödüllerini alacağım diye seviniyordum. Extraction ödülleri kalıcı mı bileniniz var mı? Extraction oyununu oynayınca geliyor

O kupon eskidendi, şu an yok. Maalesef onlar da gidici. Üyeliğiniz bittiği zaman LoL ve Valorant karakterleri de tekrar kilitleniyor.
Hocam emin misiniz geçici olması saçma geldi bana nerden tespit edecekte benim hesabımdan ajan kaldıracak? Bari extraction ödüllerini alayım dedim oda geciciyse iş yaş

Hocam emin misiniz geçici olması saçma geldi bana nerden tespit edecekte benim hesabımdan ajan kaldıracak?
Karakterleri açmak için hesapları bağlamanız lazım, hesaplarınızı (Oyun hesabınız ile Game Pass hesabını) bağladığınız zaman hesaplarınıza "Game Pass" sahibi olduğunuzu belirten rozet gibi bir şey ekleniyor ve karakterler bu sayede açılıyor. Bu rozet Game Pass üyeliğiniz bitince otomatik olarak siliniyor ve bütün avantajlarınız (karakterler) eski haline dönüyor.

Karakterleri açmak için hesapları bağlamanız lazım, hesaplarınızı (Oyun hesabınız ile Game Pass hesabını) bağladığınız zaman hesaplarınıza "Game Pass" sahibi olduğunuzu belirten rozet gibi bir şey ekleniyor ve karakterler bu sayede açılıyor. Bu rozet Game Pass üyeliğiniz bitince otomatik olarak siliniyor ve bütün avantajlarınız (karakterler) eski haline dönüyor.
O zaman Gamepass almak saçmaymis. Extraction odullerini biliyor musunuz? Yapılır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı