Epic Games Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Deluxe Edition'a yükseltilebilir mi?

Eldrithc

Hectopat
Selam. Oyunu Epic Games'ten aldım (standart versiyon). Operatör açmak gerçekten çok tilt. Xbox Game Pass alayım 16 ajan veriyor dedim ancak maalesef sadece konsolda veriyormuş yani PC'de oynadığım için alamadım.

Extraction ödüllerini alayım desem ise yarar 6 operatör var sadece. En iyisi paket yükselteyim dedim Epic Games'e girdim standart 91 TL, Deluxe 115 falan.

Yükseltmek istiyorum bunu, yükseltebiliyor muyum? Unavailable yazıyor yükseltmeye çalıştığımda. Ya da bildiğiniz başka ucuza operatör alma yöntemi varsa yazabilirsiniz.

En üst paket 1000 TL hiç degecegini sanmıyorum. Paket yükseltme işi yattı gibi :D

Çok saçma nasıl indirim olmaz zaten satın almışim. Bildiğiniz yöntem falan yok mu hocam ucuza paket yükseltebilecegim yada ucuza birkaç operatör alabileceğim? Xbox Gamepass ödülü kesin PC'de yok mu? Koskoca forumda Xbox Gamepass kullanan yok mu yahu
Operator pack 400tl olmalı. En üst o değil miymiş😭 400'ü görünce aşağıya inmek istememiştim.

En üst paket 1000 TL hiç degecegini sanmıyorum. Paket yükseltme işi yattı gibi :D

Çok saçma nasıl indirim olmaz zaten satın almışim. Bildiğiniz yöntem falan yok mu hocam ucuza paket yükseltebilecegim yada ucuza birkaç operatör alabileceğim? Xbox Gamepass ödülü kesin PC'de yok mu? Koskoca forumda Xbox Gamepass kullanan yok mu yahu
Evet paketlerin zamlandığını unutmuşum. Benim bildiğim tek yöntem bu. Ucuz olarak belki Epic Games'den iade edip üst paketini indirimle almayı deneyebilirsiniz.

Operator pack 400tl olmalı. En üst o değil miymiş😭 400'ü görünce aşağıya inmek istememiştim.
1000 TL epicte ultimate paket :(
Evet paketlerin zamlandığını unutmuşum. Benim bildiğim tek yöntem bu. Ucuz olarak belki Epic Games'den iade edip üst paketini indirimle almayı deneyebilirsiniz.
Epicten 60 TL iken indirimle 23 TL'ye almışim bana kaç TL gelir? 115 TL şuan üst paketi indirim kuponu falan işler mi?

1000 TL epicte ultimate paket :(

Epicten 60 TL iken indirimle 23 TL'ye almışim bana kaç TL gelir? 115 TL şuan üst paketi indirim kuponu falan işler mi?
Operator pack tüm karakterleri açmıyor mu? Şuan indirimdeyken alabilirsin açıyorsa. Ultimate pack tahminimce karakterler ve oyunu veriyordur. Hiç inceleme fırsatım olmadı fiyatdan dolayı.
Düzeltme:1. Yıldan 7. Yılın sonuna kadar olanları veriyormuş.

Dosya Ekleri

• R6SIEGE_ComparativeGrid_1920x1080_UK.jpg
    R6SIEGE_ComparativeGrid_1920x1080_UK.jpg
    278,1 KB · Görüntüleme: 42
Operator pack tüm karakterleri açmıyor mu? Şuan indirimdeyken alabilirsin açıyorsa. Ultimate pack tahminimce karakterler ve oyunu veriyordur. Hiç inceleme fırsatım olmadı fiyatdan dolayı.
Veriyor ama değmez 400 TL ne hocam oyun mu alıyoruz? Xbox Gamepass'te vardı deluxe edition ama pcde yokmuş galiba olsaydı alcaktim aylık 30 TL 1 kere alsan yetiyordu zaten. Ama Xbox Gamepass alıp Rainbow Six Extraction oynarsam Extraction ödülleri veriliyor sizce değer mi? Oyunda bakabilirsiniz neler veriyor

Operator pack tüm karakterleri açmıyor mu? Şu an indirimdeyken alabilirsin açıyorsa. Ultimate pack tahminimce karakterler ve oyunu veriyordur. Hiç inceleme fırsatım olmadı fiyatdan dolayı.

Ben aldığımda açmadığı sadece 4 tane karakter vardı. En son çıkanlardan iki takımdan da ikişer tanesi.

Veriyor ama değmez 400 TL ne hocam oyun mu alıyoruz? Xbox Game Pass'te vardı Deluxe Edition ama PC'de yokmuş galiba olsaydı alacaktim aylık 30 TL 1 kere alsan yetiyordu zaten. Ama Xbox Game Pass alıp Rainbow Six Extraction oynarsam Extraction ödülleri veriliyor sizce değer mi? Oyunda bakabilirsiniz neler veriyor

Ben onu Ubisoft'a bilet atıp sordum, Game Pass üyeliğin bitince karakterle de gidiyormuş. Sonsuza kadar senin olmuyor dediler.

1000 TL Epic'te Ultimate paket :(

Epic'ten 60 TL iken indirimle 23 TL'ye almışim bana kaç TL gelir? 115 TL şu an üst paketi indirim kuponu falan işler mi?

Sanırım 200TL ve üstü harcamalarda 25TL indirim yapıyordu. Onun dışında indirim olduğunu sanmıyorum.

Veriyor ama değmez 400 TL ne hocam oyun mu alıyoruz? Xbox Gamepass'te vardı deluxe edition ama pcde yokmuş galiba olsaydı alcaktim aylık 30 TL 1 kere alsan yetiyordu zaten. Ama Xbox Gamepass alıp Rainbow Six Extraction oynarsam Extraction ödülleri veriliyor sizce değer mi? Oyunda bakabilirsiniz neler veriyor
Shfly hocam açıklamış. Tek çare oynayıp açmak gibi duruyor kolay gelsin. Düzgün bir ekip bulursan eğlenerek oynarsın sıkmazda. Gerçi r6s'in sıkması zor beceremezsen sıkılabilirsin bence.

Shfly hocam açıklamış. Tek çare oynayıp açmak gibi duruyor kolay gelsin. Düzgün bir ekip bulursan eğlenerek oynarsın sıkmazda. Gerçi r6s'in sıkması zor beceremezsen sıkılabilirsin bence.
Moralim bozuldu valla ya lüks versiyona yükseltmeyi çok istemiştim fakat 300 TL abartı. Ekibimde yok maalesef neyse yardımlarınız için teşekkürler.
Ben aldığımda açmadığı sadece 4 tane karakter vardı. En son çıkanlardan iki takımdan da ikişer tanesi.

Ben onu Ubisoft'a bilet atıp sordum, Game Pass üyeliğin bitince karakterle de gidiyormuş. Sonsuza kadar senin olmuyor dediler.

Sanırım 200TL ve üstü harcamalarda 25TL indirim yapıyordu. Onun dışında indirim olduğunu sanmıyorum.
60 TL kuponu vardı bı ara sanki? Karakterin gitmesi sacmaymis Gamepass alınca valorant ve LoL karakterlerinin hepsi açılıyor onlar kalıcı diye biliyorum R6 neden geçici ki. Lüks versiyon çok pahalı zaten ne yapacağımı bilmiyorum

Moralim bozuldu valla ya lüks versiyona yükseltmeyi çok istemiştim fakat 300 TL abartı. Ekibimde yok maalesef neyse yardımlarınız için teşekkürler.
Eğer 12 olcam diye pc'yi azaltmaya başlamasaydım gel oynayalım derdim ama artık çok açmayı düşünmüyorum🥲

Moralim bozuldu vallahi ya lüks versiyona yükseltmeyi çok istemiştim fakat 300 TL abartı. Ekibimde yok maalesef neyse yardımlarınız için teşekkürler.

60 TL kuponu vardı bir ara sanki? Karakterin gitmesi sacmaymis Game Pass alınca Valorant ve LoL karakterlerinin hepsi açılıyor onlar kalıcı diye biliyorum R6 neden geçici ki. Lüks versiyon çok pahalı zaten ne yapacağımı bilmiyorum

O kupon eskidendi, şu an yok. Maalesef onlar da gidici. Üyeliğiniz bittiği zaman LoL ve Valorant karakterleri de tekrar kilitleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı