Rehber Tom Clancy's Rainbow Six Siege Dev Rehber

Oyunu çıktığı aydan beri oynadığım için hangi tuzağın nerede olacağını görmeden bile %99 tahmin edebiliyorum. Türkiye'deki insanlar CS:GO'yu yeni yeni tanırken ben R6 oynadığımdan oyunu ezberledim sayılır. Ama son 2 senedir oynamıyorum, fiyatı ucuzladığı anda leşe döndü oyun.

Yeni başlayanlar için iyi gözüküyor ama 400 saatim var ben pek yeni bir şeyler kapamadım.

Nasıl tahmin edebiliyorsunuz? Profesyoneller bile bu kadar net konuşamıyorken hele... Makine ile oynamıyorsunuz. Karşınızdakiler de insan. Yani öyle bir yere koyar ki haberiniz olmaz. Ayrıca oyunun fiyatının ucuzlaması yaklaşık 4 sene önceye tekabül ediyor. Ben 4 sene önce en yüksek paketini yaz indiriminde 67.5TL'ye almıştım.

Belki bronz-cooper için söylemiştir.

İlk hesabım ban yediğinde yeni bir hesap almak için Steam'e girdiğimde fiyatlar 2017'de hala aynıydı. İki hesabımda 69 TL'lik Starter Edition'dı ve o zamanlar temel operatörler de alınmak zorundaydı. Standard Edition 139, Season Pass içeren paket 200 liraydı ve o zamanlar oyun indirime bile girmiyordu. Ha bu arada o zamanlar 20-25 FPS ile plat 1 olmuştum, copper vs. değildim.

Hocam ben steam hesabımı o zaman yeni açmıştım. Hatta R6 ya da PUBG alacaktım ve o zamanlar PUBG çıkalı 1.5 sene felan olmuştu maksimum. R6 seçip oynamaya başladım ve o zaman iki oyunun da fiyatı aynıydı.

Yeni başlayanlar için iyi gözüküyor ama 400 saatim var ben pek yeni bir şeyler kapamadım.
Taktiklerden ziyade bunu yeni başlayanlar için yazdım hocam. Taktikler, Spawnkill'ler ve terimlerle ilgili yeni bir rehber yazmayı da düşünüyorum.

Taktiklerden ziyade bunu yeni başlayanlar için yazdım hocam. Taktikler, Spawnkill'ler ve terimlerle ilgili yeni bir rehber yazmayı da düşünüyorum.

İyi olabilir daha üst düzey bir rehber işime yarayacaktır. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…