Tom Clancy's Rainbow Six: Siege driver error 1275

İşletim sistemi
Windows 11

ElvinSn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Rainbow Six'te cok uzun saatler geçirdim bayağıdır oynuyorum ancak nedense bugünlerde oyuna girmeye çalışsam açılmıyor ve ardından BattlEye hizmeti başlatılamadı driver error 1275 diyor bu yüzden 1 haftadır oyuna giremedim. Sistem W11, biliyorsanız yardımcı olun cidden kafayı yiyeceğim.

Bu hata genellikle yönetici izni gerektiren bir işlem yaparken ortaya çıkabilir oyunu yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Veya antivirüs uygulamalarını geçici olarak kapatın.

Senlik değil, sıkıntı Windows 11'de. BattlEye sıkıntı çıkarıyor bir haftadır her oyunda. Çekirdek izolasyonunu kapatınca düzeliyor ama tavsiye etmem.

Başka bir konuda farklı bir oyunda aynı hata kodunu alan birisi için böyle bir çözüm sunulmuş.

Bu hata genellikle yönetici izni gerektiren bir işlem yaparken ortaya çıkabilir oyunu yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Veya antivirüs uygulamalarını geçici olarak kapatın.
windowsun orijinal programını kullanıyorum o yüzden kapatmamiştım hemen deniyorum

yok hocam olmadı ya

Başka bir konuda farklı bir oyunda aynı hata kodunu alan birisi için böyle bir çözüm sunulmuş.
sağolun efenim oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı