Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 1 Şubat 2023 #11 marshall matherss dedi: Hocam ben yanlış bakmışım ancak yine de 144 TL ile de 35 TL arasında oldukça fark var . Eklediğim linkteki ilanı siteden aratınca bulamıyorsunuz. Evet 35 TL. Genişletmek için tıkla... Ben ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 tl onda sorun yok. Verqil dedi: Ben Ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 TL onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Keşke 1hafta daha uzatsalardı AC serisinden 3-4 oyun almak istiyordum ama bu ay çok yüklü oyun aldım biraz daha oyun alırsam batağa sürükleneceğim
marshall matherss dedi: Hocam ben yanlış bakmışım ancak yine de 144 TL ile de 35 TL arasında oldukça fark var . Eklediğim linkteki ilanı siteden aratınca bulamıyorsunuz. Evet 35 TL. Genişletmek için tıkla... Ben ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 tl onda sorun yok. Verqil dedi: Ben Ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 TL onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Keşke 1hafta daha uzatsalardı AC serisinden 3-4 oyun almak istiyordum ama bu ay çok yüklü oyun aldım biraz daha oyun alırsam batağa sürükleneceğim
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2023 #12 Verqil dedi: Ben ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 tl onda sorun yok. Keşke 1hafta daha uzatsalardı AC serisinden 3-4 oyun almak istiyordum ama bu ay çok yüklü oyun aldım biraz daha oyun alırsam batağa sürükleneceğim Genişletmek için tıkla... Ben 2 tane aldım hocam bir kendime bir arkadaşa. Bu fiyat bir daha bulunmaz nimet .
Verqil dedi: Ben ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 tl onda sorun yok. Keşke 1hafta daha uzatsalardı AC serisinden 3-4 oyun almak istiyordum ama bu ay çok yüklü oyun aldım biraz daha oyun alırsam batağa sürükleneceğim Genişletmek için tıkla... Ben 2 tane aldım hocam bir kendime bir arkadaşa. Bu fiyat bir daha bulunmaz nimet .
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 1 Şubat 2023 #13 marshall matherss dedi: Ben 2 tane aldım hocam bir kendime bir arkadaşa. Bu fiyat bir daha bulunmaz nimet . Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızla oynayabilmeniz ne güzel, ben arkadaş çevreme söylediğimde yok işim var yok kız arkadaşımla buluşacağım yok şu yok bu diyorlar.
marshall matherss dedi: Ben 2 tane aldım hocam bir kendime bir arkadaşa. Bu fiyat bir daha bulunmaz nimet . Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızla oynayabilmeniz ne güzel, ben arkadaş çevreme söylediğimde yok işim var yok kız arkadaşımla buluşacağım yok şu yok bu diyorlar.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2023 #14 Verqil dedi: Arkadaşınızla oynayabilmeniz ne güzel, ben arkadaş çevreme söylediğimde yok işim var yok kız arkadaşımla buluşacağım yok şu yok bu diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde o kişi ben oluyorum . Oturuyorduk arkadaşla kafede görünce dedim böyle indirim var bana da al dedi aldım bende . YKS’den sonra zaman geçsin gündüz sıcağında maksat.
Verqil dedi: Arkadaşınızla oynayabilmeniz ne güzel, ben arkadaş çevreme söylediğimde yok işim var yok kız arkadaşımla buluşacağım yok şu yok bu diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde o kişi ben oluyorum . Oturuyorduk arkadaşla kafede görünce dedim böyle indirim var bana da al dedi aldım bende . YKS’den sonra zaman geçsin gündüz sıcağında maksat.
Alireis01s Femtopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #15 Ben de alacaktım sepette duruyordu zam geldi. 30 TL'ye alamadım.
l3thus Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ana Laptop (HP Victus 16 d1035nt): GPU 1: RTX 3060 100w GPU 2: Intel Iris xe CPU: Intel i7 12700h RAM: Samsung 8x2 16gb 4800mhz DDR5 Ram SSD: 1tb Samsung SSD (6.5GB yazma-4.5GB okuma) Yedek Laptop: CPU: Intel Pentium n3530 GPU: Intel HD Graphics RAM: 4x1 4gb 1333mhz DDR3 RAM HDD: Western Digital 320GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #16 Hocam 350TL olmuş
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #17 l3thus dedi: Hocam 350TL olmuş Genişletmek için tıkla... 6 ay geçmiş dostum üstünden bu süreçte çok oyun zam yedi
l3thus dedi: Hocam 350TL olmuş Genişletmek için tıkla... 6 ay geçmiş dostum üstünden bu süreçte çok oyun zam yedi