Steam Tom Clancy's Rainbow Six: Siege en ucuz nereden alınır?

Hocam ben yanlış bakmışım ancak yine de 144 TL ile de 35 TL arasında oldukça fark var :D. Eklediğim linkteki ilanı siteden aratınca bulamıyorsunuz.

Evet 35 TL.
Ben ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 tl onda sorun yok.

Ben Ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 TL onda sorun yok.

Keşke 1hafta daha uzatsalardı AC serisinden 3-4 oyun almak istiyordum ama bu ay çok yüklü oyun aldım biraz daha oyun alırsam batağa sürükleneceğim :D

Ben ultimate paketini sepete ekledim. Deluxe versiyonu yine 35,40 tl onda sorun yok.

Keşke 1hafta daha uzatsalardı AC serisinden 3-4 oyun almak istiyordum ama bu ay çok yüklü oyun aldım biraz daha oyun alırsam batağa sürükleneceğim :D
Ben 2 tane aldım hocam bir kendime bir arkadaşa. Bu fiyat bir daha bulunmaz nimet 😂.

Arkadaşınızla oynayabilmeniz ne güzel, ben arkadaş çevreme söylediğimde yok işim var yok kız arkadaşımla buluşacağım yok şu yok bu diyorlar. :D
Hocam genelde o kişi ben oluyorum :D. Oturuyorduk arkadaşla kafede görünce dedim böyle indirim var bana da al dedi aldım bende :D. YKS’den sonra zaman geçsin gündüz sıcağında maksat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı