Tom Clancy's Rainbow Six: Siege FPS düşmesi nasıl çözülür?

Detroit996

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8 GB RAM'im var 233 HDD toplam 130 GB GTA 5 kapliyor. Şu an 22 GB yer var Rainbow'da ilk gun drop yemiyordum 20 FPS aliyordum 60 FPS yapma Config indirdim 4 Mac'tan sonra FPS düşmesi yiyorum. Pingim de cok acaba pingden mi kaynakli bu droplar?

Oyunu Vulkan ile başlat. Ekran kartını da yazar mısın?

NVIDIA GeForce 920m‚ ekran kartım güncelleme almıyor ve Vulkan'la baslatinca hata veriyor‚ Vulkan benim icin daha kotu diyebilirim. Ve oyun ayarları Full düşükte 1024 768 4:3 oynuyorum. Kasma yok 3 4 maç'tan sonra drop giriyor. Anlamadım nedenini.

NVIDIA GeForce 920m‚ ekran kartım güncelleme almıyor ve Vulkan'la baslatinca hata veriyor‚ Vulkan benim icin daha kotu diyebilirim. Ve oyun ayarları Full düşükte 1024 768 4:3 oynuyorum. Kasma yok 3 4 maç'tan sonra drop giriyor. Anlamadım nedenini.
Yaptığınız Config buna neden oluyor olabilir. Ekran kartınız Vulkan desteklemediğinden hata alıyorsunuz muhtemelen.

Yaptığınız Config buna neden oluyor olabilir. Ekran kartınız Vulkan desteklemediğinden hata alıyorsunuz muhtemelen.

Evet YouTube'dan 30 FPS'ten 60 FPS icin Game settings. İni gibi bir şey indirip attim belgelerden oyun icine onu silsem kendim ayarlasam elle duzelir mi Config'i atmadan.
Önce olmuyordu FPS droplar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı