Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nasıl oynanır?

daha hiçbir operatörüm açık değil nasıl açılıyor ve hangi silahı almalıyım?
Yeni gelen modunda oynadıkça Renown kazanabilirsiniz, bunlarla da operatör alabilirsiniz. Benim tavsiyem savunma için ilk başta Doc almanız, saldırı içinde Sledge ya da Thermite. Silahları stabil, oynadıkça alışırsınız.

daha hiçbir operatörüm açık değil nasıl açılıyor ve hangi silahı almalıyım?
Ana menüde operatörler kısmına gelin. Orada bir sürü karakter var. Her oyun oynadıkça belli bir Renown kazanıyorsunuz. Her karakter farklı ücretlere alınıyor. Mesela Thermite 1000 Renown. Karaktere tıklayıp, al diyorsunuz. 1000 Renown karşılığında alıyorsunuz.

Silahların eklentisi de önemli. Thermite için Flash Hider + Lazer + 2.5X Scope öneriyorum.

Bana kalırsa bu oyunun temeli harita bilgisi. Haritaları çok iyi öğren. Verilen info kadar önemli bir şey yok şu oyunda. Unranked gir defans olunca roam at atakta sürekli farklı yerlerden girmeyi dene. Ben ilk başladığımda sadece newcomer giriyordum. Level sınırını aşınca diğer haritalara girdiğimde pişman oldum. Takım biliyorsa biraz laf yapabilir ama aldırış etme. Son olarak sakın her gördüğün duvara reinforce atma rotasyonlar çok önemli takımını bir yere hapsetme. Bunlar biraz zaman alır hemen olacak şeyler değil moralini bozma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı