Çözüldü Tom Clancy's Rainbow Six: Siege operatör transferi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ineffablefishy

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
100
Çözümler
2
Eskiden PlayStation 4 üzerinden R6: Siege oynuyordum çoğu operatörler açıktı neredeyse şimdi ise Steam'de indirime girdiği için aldım ama hiçbir operatör açık değil benim PS4 üzerindeki operatörlerimi PC'ye transfer etmemin bir yöntemi var mı?
 
Ubisoft Connect ile olması gerekiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Ubisoft Connect'in amacı; PC'de oynadığın bir oyunda bir save alıyorsun ve PS veya XBOX'dan oynarken aynı save dosyasından devam edebiliyorsun. Aynı mantık R6 için de geçerlidir diye düşünüyorum. Tabi ben sistemi yanlış da anlamış olabilirim. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
 
Playstation 4'de oyunu oynarken kullandığın Ubisoft hesabını bilgisayara gir ve bir bak bakalım oyun var mı. Eğer varsa oyunu indirip bakabilirsin operatörler gözüküyor mu ya da aynı hesabına erişebildin mi diye. Olmamışsa herhangi bir yolu yok hocam bunu yapabilmenin.
 

Hayır yok maalesef.

Ubisoft Connect ile olması gerekiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Ubisoft Connect'in amacı; PC'de oynadığın bir oyunda bir Save alıyorsun ve PS veya Xbox'dan oynarken aynı Save dosyasından devam edebiliyorsun. Aynı mantık R6 için de geçerlidir diye düşünüyorum. Tabi ben sistemi yanlış da anlamış olabilirim. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.

PlayStation 4'de oyunu oynarken kullandığın Ubisoft hesabını bilgisayara gir ve bir bak bakalım oyun var mı? Eğer varsa oyunu indirip bakabilirsin operatörler gözüküyor mu ya da aynı hesabına erişebildin mi diye. Olmamışsa herhangi bir yolu yok hocam bunu yapabilmenin.

Operatörlerimin olduğu hesapla girmeye çalıştığımda oyun sizde bulunmuyor diye bir uyarı alıyorum.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı