O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 24 Ekim 2021 #1 Epic Games'ten aldım ve indirdim oyunu fakat açtığımda operatörler falan gelmemişti. Nasıl aktifleştirebilirim operator Edition'ı?
Epic Games'ten aldım ve indirdim oyunu fakat açtığımda operatörler falan gelmemişti. Nasıl aktifleştirebilirim operator Edition'ı?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 Kendisinin otomatik olarak etkinleşmesi gerekiyor. Biraz bekleyin. Ubisoft bazen geç veriyor öyle eklentileri. Artı 1 Eksi
Kendisinin otomatik olarak etkinleşmesi gerekiyor. Biraz bekleyin. Ubisoft bazen geç veriyor öyle eklentileri.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Ekim 2021 #3 Hocam hangi sürümü aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 25 Ekim 2021 #4 AXCHNEER dedi: Hocam hangi sürümü aldınız? Genişletmek için tıkla... Operation Edition yazıyor hocam. 38 Tane Operatör açılması lazım diye biliyorum fakat bende 1 tane var. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Hocam hangi sürümü aldınız? Genişletmek için tıkla... Operation Edition yazıyor hocam. 38 Tane Operatör açılması lazım diye biliyorum fakat bende 1 tane var.
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2021 #5 Orion Nebula dedi: Operation Edition yazıyor hocam. 38 Tane Operatör açılması lazım diye biliyorum fakat bende 1 tane var. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Kendisinin otomatik olarak etkinleşmesi gerekiyor. Biraz bekleyin. Ubisoft bazen geç veriyor öyle eklentileri. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Orion Nebula dedi: Operation Edition yazıyor hocam. 38 Tane Operatör açılması lazım diye biliyorum fakat bende 1 tane var. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Kendisinin otomatik olarak etkinleşmesi gerekiyor. Biraz bekleyin. Ubisoft bazen geç veriyor öyle eklentileri. Genişletmek için tıkla...