Ergun_Bey06 Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyundayken ara sıra hiç hata vermeden ekranın rengi değişiyor ve oyundan atıyor. Mikrofon basıyorum sesim ekranda gözükmüyor.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyundayken ara sıra hiç hata vermeden ekranın rengi değişiyor ve oyundan atıyor. Mikrofon basıyorum sesim ekranda gözükmüyor.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Vulkan deneyiniz hocam. Artı 0 Eksi
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ergun_Bey06 Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 sucuklu baklava dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosyaları oyundan attığı zaman doğruluyorum düzeliyor ama sonra tekrar oluyor 2 kez yaptım tekrar olacak mı bakalım. Schizophren dedi: Vulkan deneyiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Denerim dostum teşekkürler. Kendi kendine düzeldi teşekkürler yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
sucuklu baklava dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosyaları oyundan attığı zaman doğruluyorum düzeliyor ama sonra tekrar oluyor 2 kez yaptım tekrar olacak mı bakalım. Schizophren dedi: Vulkan deneyiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Denerim dostum teşekkürler. Kendi kendine düzeldi teşekkürler yine de.