Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ses gecikmeli geliyor

Relug

Hectopat
Selamlar herkese,

Konu etiketini yanlış girdiysem af eyleyin.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda ses bazen gerektiği gibi gelmiyor. Örneğin yüksek bir yerden atlanınca aşağı atlama sesi gelmiyor.
Bazen ise ses sonradan geliyor. Örneğin adam koşuyor ama o ses 1 saniye sonra geliyormuş gibi.
Oyunu 30 - 40 FPS arası oynuyorum. Ses aralığı Hi-Fi ki zaten değiştirdim yine de fark yok.

Ses kartı ile ilgili de bir sıkıntım yok. Valorant, CS gibi oyunlarda ses çok net geliyor. Kullandığım internet de gayet iyi 100 MB hız alıyorum.

Oyunu GeForce NOW ile başlatmayı denedim. 75 FPS sabit alıyordum ve ses gayet düzgündü. Ses driverlarım da güncel ayrıca.

Oyunu silip yeniden yükledim değişen bir şey yok FPS ile alakası mı var acaba?

Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkürlerimi sunuyorum.

Hocam oyunun seslerinde ciddi sorunlar var bence bana da ayak sesleri düzgün gelmiyor sanki mono gibi geliyor bence sizle alakası yok.
Reis o oyunun ses dinamikleriyle alakalı eğer oda da 1 tane kap ıveya pencere varsa ses ordan geliyor gerçekte olduğu gibi. Ama benim problemim seslerin kalitesiz ve sonradan geciklmei olarak gelmesi. Sanırım Fpsle alakalı. Hani baktım yabancı forumlara da ama hiç böyle sorun yaşayanı görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı