Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Vulkan'da Hz değiştirilmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Adem1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ve HDMI ile bağladım R6'yı normal olarak başlattığım zaman herhangi bir problem olmuyor çözünürlük ayarlanabiliyor ekran tazeleme oranı ayarlanabiliyor, kısacası bir problem olmuyor, ancak R6'yı Vulkan ile açtığım zaman oyun sadece 1080p çözünürlükte ve sadece 60 tazeleme oranı bulunuyor yanı benim yeni aldığım monitörü görmüyor. Config ayarlarından tazeleme oranı olsun monitör seçme olsun deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bir çözüm bulamadım. Yardımınızı bekliyorum.
Sistem:
Intel i7 7700HQ.
GTX 1050 4 GB
8 GB RAM vs.

Kartınız NVIDIA zaten, Vulkan'da oynamasanız olmaz mı?

Durum şöyle 144 Hz monitör olmasına rağman oyunu normal açtığım zaman ortalama 65 75 FPS alıyorum ve sanki kasıyormuş gibi oluyor, ancak Vulkan ile açtığım zaman ortalama 85 90 FPS veriyor hatta zaman zaman 100 FPS üstüne çıktığı oluyor yani oyun yağ gibi akıyor bu yüzden Vulkan'da bulunan sorunu çözmeye çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı