Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Year 7 Pass mantıklı mı?

Year 6'da Thorn'un geldiği sezon hariç ütün Battle Pass'leri alan biri olarak şunu diyebilirim ki en iyi Battle Pass bu sezona ait. Uygun olmasının yanı sıra ödüller çok iyi. Bravo Pack için bile alınır. Bizde Alpha Pack şansı yok. Oyunu oynayamamanız sorun olmaz. 90 günde 100 Battle Pass kasmak zor değil. Haftalık 3 tane görev geliyor onları yapsanız direkt 2550 puan geliyor. O görevleri yapmak 3-4 gün sürecek ve yaparken zaten 6-7k puan da siz kasacaksınız. Haftada 10k civarı puan yapar. Bu da 10 kademe demek. Kısaca 10 haftada bitiyor. Üstüne 20 gün arttırırsınız. Ben dediğim gibi yapıyorum ayrıca bazen keyfi de oynuyorum. Şu an 22.kademedeyim. Ayrıca seneye de Year Pass geleceğini, hâliyle kredi tutmanın mantıklı bir hareket olmayacağını düşünüyorum. Her sezon gelen 600 krediyi 1800'e kadar biriktirip elit skin veya 300 kredide bir e-spor silah skini alınabilir. Bir katkısı yok ancak oyuna olan isteğinizi arttıracaktır. Bu sene R6 eski günlerine yükselebilir.
 
Year 6'da Thorn'un geldiği sezon hariç ütün Battle Pass'leri alan biri olarak şunu diyebilirim ki en iyi Battle Pass bu sezona ait. Uygun olmasının yanı sıra ödüller çok iyi. Bravo pack için bile alınır. Bizde Alpha pack şansı yok. Oyunu oynayamamanız sorun olmaz. 90 günde 100 Battle Pass kasmak zor değil. Haftalık 3 tane görev geliyor onları yapsanız direkt 2550 puan geliyor. O görevleri yapmak 3-4 gün sürecek ve yaparken zaten 6-7k puan da siz kasacaksınız. Haftada 10k civarı puan yapar. Bu da 10 kademe demek. Kısaca 10 haftada bitiyor. Üstüne 20 gün arttırırsınız. Ben dediğim gibi yapıyorum ayrıca bazen keyfi de oynuyorum. Şu an 22.kademedeyim. Ayrıca seneye de year Pass geleceğini, hâliyle kredi tutmanın mantıklı bir hareket olmayacağını düşünüyorum. Her sezon gelen 600 krediyi 1800'e kadar biriktirip elit skin veya 300 kredide bir e-spor silah skini alınabilir. Bir katkısı yok ancak oyuna olan isteğinizi arttıracaktır. Bu sene R6 eski günlerine yükselebilir.

Katılıyorum elit skin açacğım bende kalan 600'ü bilmiyorum ne yaparım e-spor skinleri kaç renown hocam?
 
Katılıyorum elit skin açacğım bende kalan 600'ü bilmiyorum ne yaparım e-spor skinleri kaç renown hocam?

300 kredi hocam. Dark Zero ARX200 öneririm eğer Iana ve Nomad oynuyorsanız. Ben birkaç tane aldım bu tarz. Elit olarak karar veremedim daha. Ela'yı çok oynuyorum ancak Elit Skin'i pek hoşuma gitmiyor.
 
Hocam peki bir sezonu kasmak ne kadar sürer? Yani şimdi 75 gün var kaç gün harcamak lazım? Fortnite falan 20 günde kasılıyor ama bunu bilmiyorum.
Hocam ben günlük 1-2 saat harcıyorum. Şuan 16 levelim. Mücadeleleri yapın ve ödül olarak gelen 3 günlük pass takviyesini kullanın. Galibiyet alma durumunuza göre değişir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı