Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist alınır mı?

ORBİTRON

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
9800 GT
İşlemci
Amd Phenom Tm llx4 965 3.4GHZ
Evet, bugün patates bilgisayarım için düşük sistemli oyunlara bakıyordum. YouTube'da araştırma yaparken Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist oyununu gördüm. Steam'de fiyatı biraz tuzlu geldiği için Ubisoft'un kendi sitesine baktım ve oyunun 84TL'ye kadar bir indirime girdiğini gördüm, indirim 8 Ekim'e kadar devam ediyor. Oyunu almam mantıklı olur mu diye düşünüyorum çünkü Steam yorumlarında bazı kişiler oyunun 30 dakika sonra çöktüğünü (crash verdiğini) söylemiş. Bu konuyu araştırdığımda birçok kişinin aynı sorunla karşılaştığını fark ettim. Ubisoft'un sitesinden oyunu alıp bu hatayla karşılaşmadan bitiren var mı diye merak ediyorum. Oyun ilgimi çekti ve almayı düşünüyorum.

ben hiçbir hata karşılaşmadım gayet güzel oyundu ancak bir türlü bitiremedim sonlara doğru adamı kesmem lazım ancak bir türlü ölmüyordu.

Ben hiçbir hata karşılaşmadım gayet güzel oyundu ancak bir türlü bitiremedim sonlara doğru adamı kesmem lazım ancak bir türlü ölmüyordu.

Ben hiçbir hata karşılaşmadım gayet güzel oyundu ancak bir türlü bitiremedim sonlara doğru adamı kesmem lazım ancak bir türlü ölmüyordu.

Ubisoft resmi sitesinden mi aldınız hocam Windows 10 damı bitirdiniz. 1.03 versiyonu geldiği zaman bu hatayı almaya başlamışlar sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı