Tom Clancy's The Division 2 Ekip Arayanların Dikkatine!

murat988

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ufak bir Tom Clancy's The Division 2'de ekibimiz var. Bizimle beraber oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Sevgi, saygı çerçevesinde oyunu zevk için oynayan, aynı zamanda oyunu ciddiye alan arkadaşlar oyun içinden veya özel mesaj atarak iletişime geçebilirler.
Oyun Nick: HellClawZ , Spray.N.Pray_

Ufak bir Tom Clancy's The Division 2'de ekibimiz var. Bizimle beraber oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Sevgi, saygı çerçevesinde oyunu zevk için oynayan, aynı zamanda oyunu ciddiye alan arkadaşlar oyun içinden veya özel mesaj atarak iletişime geçebilirler.
Bir yaş, bol bol aktif olma ya da seviye sınırlaması var mıdır? Akt

Bir yaş, bol bol aktif olma ya da seviye sınırlaması var mıdır? Akt
Yaş sınırımız yüksek ve gelmeniz için de yaş sınırı yok ayrıca aktif olma veya seviye sınırını kafanıza takmayın. Sadece gelin ki ekibiniz büyüsün.
Gelmek isterseniz oyun nicklerinden eklemeniz yeterlidir.

Yaş sınırımız yüksek ve gelmeniz için de yaş sınırı yok ayrıca aktif olma veya seviye sınırını kafanıza takmayın. Sadece gelin ki ekibiniz büyüsün.
Gelmek isterseniz oyun nicklerinden eklemeniz yeterlidir.
Hocam sizinle oynamak isterim ancak bir sorum olucak. Denemek için klan kurdum ama şimdi kapatmak istiyorum bir türlü nereden kapatacağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Bende sizinle oynamak isterim ama oyunu gerçekten bilmiyorum.İndirdim görevleri sarmadı beni girmediğim daha ama bu tarz oyunları çok oynadığım için kolay öğreniceğimi düşünüyorum.

Bende katılmayı isterim. Nick: alonesoysal
İstek gönderdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı