Ubisoft Connect Tom Clancy's The Division Gold Edition 35₺

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Ana oyun 499₺ iken Gold sürümü zam almamış sanırım. Ubisoft Store'da indirimde 35, 70₺ şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 100 TL ye Steam den Standart versiyon mu yoksa Ubisoft dan 35 TL ye Gold mu ?
Normalde ben Steam'den alırım her türlü. Yani bu oyunun gold versiyonu da yakında Steam'de %90'u görür, o zaman alabilirim ama şu anda önerebileceğim gold versiyonlu Ubisoft sürümü olur. Bu oyunun kendi oynanışı yanında Survival DLC'si şahane. Epeydir inceliyordum, şimdi almaya karar verdim ben de.

Gold sürümü bunları içeriyor:

1712222713334.png

Daha ucuza Gold Edition almak varken Steam'den neden standard Edition almak istiyorsun? İkisi de Ubisoft Launcher kullanıyor. Millet sizin kaç saat oynadığınıza ya da AA bunda The Division varmış çok havalı demeyecek 😀

Bazen anlamıyorum gerçekten insanları çok garip geliyor bana 3 katı fiyat farkı arada hani 10 TL falan olsa :D

Daha ucuza Gold Edition almak varken Steamden neden Standard Edition almak istiyorsun? İkiside Ubisoft Launcher kullanıyor. Millet sizin kaç saat oynadığınıza yada aa bunda The Division varmış çok havalı demeyecek 😀
Çok boş yapmışsınız, Division a sahip olarak kimseye hava atamam zaten. Zamanında Epic Games, EA gibi launcher den indirme yaparken sorun yaşamıştım. Sakin ol küçük adam :) .

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı