Tom Clancy's The Division nasıldır?

161553

Hectopat
Makaleler
1
Geçende ücretsize düşmüştü. Birazını indirdim ama tamamlamadım. Daha 10 GB var indirmenin bitmesine. Genelde FPS türü seviyorum. Oynamaya değer mi yoksa direkt indirmeyi iptal edip sileyim mi?

Geçen sene bile end game modlara giremiyordun oyuncu eksikliği yüzünden. Serverde 3-5 kişi oluyordu onlar da takılıyordu kafalarına göre. İkinci oyun daha güzel bence onu dene ama onda da DLC alman gerekiyor end gamei görmen için.

Division 2 çıkmadan arkadaşla 50 saate yakın oynamıştık. Belli bir yerden sonra oyunun sürekliliği için DLC’ler olmazsa olmaz. Ücretsiz olduğu için şans verilebilir ama sunucuların çok dolu olacağını söyleyemem

Geçende ücretsize düşmüştü. Birazını indirdim ama tamamlamadım. Daha 10 GB var indirmenin bitmesine. Genelde FPS türü seviyorum. Oynamaya değer mi yoksa direkt indirmeyi iptal edip sileyim mi?

Ubisoft etkinlikle ücretsiz hale getirdiğinden büyük oyuncu kitlesi artışı olacaktır kanaatimce. Yeni indirmeye başladım bende Division'u. Bence bir indir, incele.Ya da YouTube'den bir kaç video izle, hoşuna giderse oynarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı