Tom Clancy's Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 35 TL'ye almaya değer mi?

Takıma en çok ihtiyaç duyulan oyun bana kalırsa. Tek tabii oynanır oynanmasına ama info vermeyen adamlar gelince çekilmez bir hal alıyor.

CS:GO gibi rastgele maç oynanmıyor mu mesela info olmadan da olmaz mı?

Gameplay videolarını izle o zaman fikir edinirsin. Deluxe paketini al derim. Sadece çaylak ile oynanmaz.

İzliyorum.

İzliyorum.
20 levela kadar yeni gelen oynayacaksın. Onda infoya gerek yok. 50 levele kadar da derecesiz oynayacaksın. Açıkcası dereceli girmediğin sürece infoya pek gerek yok. Ama derecelide kesinlikle lazım.

Alıyorum beğendim oyunu CS:GO Warzone karışımı bir Ubisoft oyunu.
Aimden çok zeka gerekiyor. Duracağın yerler, silahlarının eklentileri, karakterlerin özelliklerini kullandığın yerler vs. çok önemli.

Sabırlıysan al, sabırlı değilsen alma. Çünkü bu oyun diğer rekabetçi FPS oyunlarına benzemez, öğrenme eşiği diğerlerinden çok daha yukarda. Oyuna ilk başladığında daha nerden vurduklarını bile anlamadan ölmen çok olası, harita bilgisi vs. çok önemli.

CS:GO gibi sadece aimle üstesinden gelebileceğin bir oyun değil. Ama öğrendikten sonra ise başka bir rekabetçi FPS oyunu oynamak istemeyeceksin, bana soracak olursan piyasadaki en iyi rekabetçi FPS ürünü Rainbow Six: Siege. Diğerleri kadar oynanmıyor olmasının sebebi de gerçekten eğlenebilmek için diğerlerinden çok daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor olması, herkes bu sabrı gösteremiyor.

20 levela kadar yeni gelen oynayacaksın. Onda infoya gerek yok. 50 levele kadar da derecesiz oynayacaksın. Açıkçası dereceli girmediğin sürece infoya pek gerek yok. Ama derecelide kesinlikle lazım.

Aimden çok zeka gerekiyor. Duracağın yerler, silahlarının eklentileri, karakterlerin özelliklerini kullandığın yerler vs. çok önemli.

Evet onlara alışırım ya aldım sayılır.

Sabırlıysan al, sabırlı değilsen alma. Çünkü bu oyun diğer rekabetçi FPS oyunlarına benzemez, öğrenme eşiği diğerlerinden çok daha yukarıda. Oyuna ilk başladığında daha nereden vurduklarını bile anlamadan ölmen çok olası, harita bilgisi vs. çok önemli.

CS:GO gibi sadece aimle üstesinden gelebileceğin bir oyun değil. Ama öğrendikten sonra ise başka bir rekabetçi FPS oyunu oynamak istemeyeceksin, bana soracak olursan piyasadaki en iyi rekabetçi FPS ürünü Rainbow Six: Siege. Diğerleri kadar oynanmıyor olmasının sebebi de gerçekten eğlenebilmek için diğerlerinden çok daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor olması, herkes bu sabrı gösteremiyor.

Bunu bilmiyordum cidden oynadıkça alışırım bence zaten zamanla.

Unranked ve Quick Match girersin arada bir etkinlik geliyor ona girersin sorun olmaz. Çok var info almadan vermeden sadece kendi oyununa odaklanan. Diamond elo da bile bunlardan var. Demek istediğimi oyuna girdiğin zaman anlayacaksın. Yeri geliyor hangi karakteri almış karşı taraf onu bilmediğin için bile round hatta maçı verebilirsin. Karakter özelliklerini çok kolay kavrarsın zor bir yanları yok. Haritaları öğrenmeye bak. Ranked girmem 1-2 oyun atar çıkarım diyorsan da önemsiz kafana göre takıl gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı