Bugun B450 Tomahawk Max ürününü aldım normalde 4133MHz desteği olması lazım ama kutu üzerinde 3466+(OC) yazıyor görüldüğü gibi. Sistemde OC'la birlikte mi 4133'e cekebilirim bunu yoksa bir yanlışlık mı var?
Evet, XMP ile bu değerleri görebilirsiniz. Bu arada 4133 MHz değerine 3. nesil Ryzen işlemciler kullanıldığında çıkılabiliyor. Diğer işlemcilerde 3466 MHz'e kadar.
Evet, XMP ile bu değerleri görebilirsiniz. Bu arada 4133 MHz değerine 3. nesil Ryzen işlemciler kullanıldığında çıkılabiliyor. Diğer işlemcilerde 3466 MHz'e kadar.
Evet, XMP ile bu değerleri görebilirsiniz. Bu arada 43133 MHz değerine 3. nesil Ryzen işlemciler kullanıldığında çıkılabiliyor. Diğer işlemcilerde 3466 MHz'e kadar.
Bellekleri kastediyosan neden cıkamasın anakart desteklemez diyemi düşündün ? Bütün parçaların kargodan gelmesini bekliyorum gelince dönüş yaparım ama kargolar yogunluktan yola bile cıkmadı.
Bellekleri kastediyosan neden cıkamasın anakart desteklemez diyemi düşündün ? Bütün parçaların kargodan gelmesini bekliyorum gelince dönüş yaparım ama kargolar yogunluktan yola bile cıkmadı.