Hocam bilgisayar kapanıyorsa sistemde bir şey vardır. Oyun ile ilgili olduğunda oyun kapanır en fazla da monitör kapanır. Tüm sistem özelliklerinin yazar mısınız?
Haklısnız ben dikkatsizlikle oyun kapanıyor diye okumuşum.
Batarya ve adaptör sorunu olabilir. Dedikleri gibi sıcaklık aşırı yükseliyorsa sistem kendini kapatıyor olabilir. MSI Afterburner ile hem işlemci hem de ekran kartı sıcaklıklarını oyun içindeyken kontrol edin.
Oyunu steamdan aldım. grafik kartında son sürüm sürücü yüklü.Oyun orijinal mi? Benzer bi laptopla sorunsuz oynamıştım. Oyun orijinal ise Driverlar güncel mi?
Haklısnız ben dikkatsizlikle oyun kapanıyor diye okumuşum.Hocam bilgisayar kapanıyorsa sistemde bir şey vardır. Oyun ile ilgili olduğunda oyun kapanır en fazla da monitör kapanır. Tüm sistem özelliklerinin yazar mısınız?
Batarya ve adaptör sorunu olabilir. Dedikleri gibi sıcaklık aşırı yükseliyorsa sistem kendini kapatıyor olabilir. MSI Afterburner ile hem işlemci hem de ekran kartı sıcaklıklarını oyun içindeyken kontrol edin.Oyunu steamdan aldım. grafik kartında son sürüm sürücü yüklü.
Hocam bilgisayar kapanıyorsa sistemde bir şey vardır. Oyun ile ilgili olduğunda oyun kapanır en fazla da monitör kapanır. Tüm sistem özelliklerinin yazar mısınız?
Haklısnız ben dikkatsizlikle oyun kapanıyor diye okumuşum.
Batarya ve adaptör sorunu olabilir. Dedikleri gibi sıcaklık aşırı yükseliyorsa sistem kendini kapatıyor olabilir. MSI Afterburner ile hem işlemci hem de ekran kartı sıcaklıklarını oyun içindeyken kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.