Tom's Hardware'in Yalancılığı

Yabancı diyorsun, etik diyorsun ama adamlar çözülmemiş konuyu çözüldü diye işaretliyorlar. Google'a şikayet ettim.

Konu sahibi moderatörün mesajını "best solution" olarak işaretlemiş, o sebeple işe yaradığını düşünüp "solved" olarak işaretlemişler. Çözülmüş yani konu aslında.
Bu arada özel bir isim veya kısaltma biterken ardına kesme işareti konacaksa yazılış şekline göre ek alır. Yani "Google'ye" yazmanız gerekiyordu. :)

Konu sahibi moderatörün mesajını "best solution" olarak işaretlemiş, o sebeple işe yaradığını düşünüp "solved" olarak işaretlemişler. Çözülmüş yani konu aslında.
Bu arada özel bir isim veya kısaltma biterken ardına kesme işareti konacaksa yazılış şekline göre ek alır. Yani "Google'ye" yazmanız gerekiyordu. :)
Ama Google (gogıl) diye okunuyor. ''Google'a'' bence doğru olan. ''Google'ye'' (gogle) diye okumuyorsunuz sonuçta, yoksa öyle mi okuyorsunuz? 😄

Recep Baltaş: Bu kim böyle arkamdan konuşmuş, Mikail şuna bir üfle de görsün.

Mikail Fidan: Üfff
-5 yıl uzaklaştırıldı.

Şaka amaçlıdır.

Aha! Donanım çöplüğüne yabancı rakip çıktı desenize.
İsminde bazı "donanım" geçen siteler genelde niye sahtekarlık çeviriyor acaba? 🤔

O forumda moderatör kendini çözüldü işaretleyemiyor mu ? Mesela bu forumda Moderatör de en iyi cevap seçebiliyor.

Ama Google (gogıl) diye okunuyor. ''Google'a'' bence doğru olan. ''Google'ye'' (gogle) diye okumuyorsunuz sonuçta, yoksa öyle mi okuyorsunuz? 😄
Okunuşa göre yazılmıyor işte, ondan bahsediyorum ve bunu bana 3 farklı Türkçe hocam söylemişti ben küçükken. Bu bilgi güncellenmedi, hala "dil fark etmeksizin" "yazılış şekline" göre ek alıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı