Daha önce orada konu açmadığım için bilemeyeceğim fakat konu sahibinin çözüldü olarak işaretleme gibi bir ihtimali yok mu?
Konu sahibi moderatörün mesajını "best solution" olarak işaretlemiş, o sebeple işe yaradığını düşünüp "solved" olarak işaretlemişler. Çözülmüş yani konu aslında.Yabancı diyorsun, etik diyorsun ama adamlar çözülmemiş konuyu çözüldü diye işaretliyorlar. Google'a şikayet ettim.
[SOLVED] - I am having a memory management error can anyone help me with this plss ..i am giving the crash report from the minidump down !
Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.18362.1 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\SUBHO\Desktop\112419-31687-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: srv* Executable search...forums.tomshardware.com
Ama Google (gogıl) diye okunuyor. ''Google'a'' bence doğru olan. ''Google'ye'' (gogle) diye okumuyorsunuz sonuçta, yoksa öyle mi okuyorsunuz?Konu sahibi moderatörün mesajını "best solution" olarak işaretlemiş, o sebeple işe yaradığını düşünüp "solved" olarak işaretlemişler. Çözülmüş yani konu aslında.
Bu arada özel bir isim veya kısaltma biterken ardına kesme işareti konacaksa yazılış şekline göre ek alır. Yani "Google'ye" yazmanız gerekiyordu.![]()
Recep Baltaş: Bu kim böyle arkamdan konuşmuş, Mikail şuna bir üfle de görsün.Konu sahibi moderatörün mesajını "best solution" olarak işaretlemiş, o sebeple işe yaradığını düşünüp "solved" olarak işaretlemişler. Çözülmüş yani konu aslında.
Bu arada özel bir isim veya kısaltma biterken ardına kesme işareti konacaksa yazılış şekline göre ek alır. Yani "Google'ye" yazmanız gerekiyordu.![]()
Arama sonuçlarından bir çıkartırsa yana yakıla ağlarlar.
Ölücüler cenneti Donanım Haber mi oAha! Donanım çöplüğüne yabancı rakip çıktı desenize.
İsminde bazı "donanım" geçen siteler genelde niye sahtekarlık çeviriyor acaba?![]()
Konu sahibi moderatörün mesajını "best solution" olarak işaretlemiş, o sebeple işe yaradığını düşünüp "solved" olarak işaretlemişler. Çözülmüş yani konu aslında.
Hayır.Ölücüler cenneti Donanım Haber mi o?![]()
Okunuşa göre yazılmıyor işte, ondan bahsediyorum ve bunu bana 3 farklı Türkçe hocam söylemişti ben küçükken. Bu bilgi güncellenmedi, hala "dil fark etmeksizin" "yazılış şekline" göre ek alıyor.Ama Google (gogıl) diye okunuyor. ''Google'a'' bence doğru olan. ''Google'ye'' (gogle) diye okumuyorsunuz sonuçta, yoksa öyle mi okuyorsunuz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.